Cifra destinului – povestea din spatele zilei tale de naștere

.
Numerologia, sora mai mică a astrologiei susține că soarta unei persoane este predestinată încă de la naștere, că nimic nu e întâmplător.

Data nașterii descrie cine suntem, ce calități avem și care sunt abilitățile cu care ne-am născut. Aceste informații ne pot ajuta să înfruntăm piedicile pe care ni le pune viața.

Cum se calculează cifra destinului

Se adună toate cifrele ce compun data nașterii pâna rezultă una singură. De exemplu: o persoană născută la data de 20 martie 1975.

Se calculează așa: 2+0+0+3+1+9+7+5= 27. Continuam cu 2+7=9. Cifra destinului este 9.

Citește și Numerologie: Numere cu noroc, numere cu ghinion

Rezultă astfel nouă tipuri de personalități:

  1. Creatorul
  2. Pacificatorul
  3. Petrecarețul
  4. Conservatorul
  5. Nonconformistul
  6. Romanticul
  7. Intelectualul
  8. Îngâmfatul
  9. Artistul

Creatorul este cel care are mereu idei, care gândește în afara contextului, cel care vine mereu cu câte o propunere surprinzătoare. Din cauza acestei calități devine arogant și încrezut. Ar avea nevoie de lecții de diplomație. I se potrivește rolul de șef, dar cel mai bine ar fi să lucreze pe cont propriu. În viața asta trebuie să învețe că ideile altora pot fi la fel de bune ca ale lui.

Pacificatorul s-a născut diplomat. Bun analist va intui perfect soluția oricărei probleme. Pacificatorul are nevoie să se înconjoare cu prieteni pentru că aceștia îi ajută să își depășească timiditatea, marele lui defect. În viața asta trebuie să învețe să trăiască clipa.

Petrecărețul este idealist, creativ, sociabil, romantic și carismatic. Scopul lui este să-i facă pe alții fericiți. Marele lui defect: începe multe lucruri și termină prea puține. În viața asta trebuie să învețe să privească lumea într-un mod mai realist.

Conservatorul ține la reguli și la tradiții. Ordinea și disciplina sunt cuvintele de ordine în viața unui conservator. Muncește mult, are răbdare și este perseverent. În viața asta trebuie să învețe să fie mai flexibil și mai puțin dur.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton