Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai îndrăgiți chefi din România, a fost prezent joi, 23 mai, la restaurantul "Încă una, vă rog!", unde a gătit, pentru pasionații de gust, gulașul său deja celebru.
Sesiunea specială de LIVE Cooking a făcut deliciul celor curioși să-i încerce preparatul, dar și dornici să-l vadă pe Chef Cătălin Scărlătescu “la cratiță”.
„Gustul desăvârșit este o treabă subiectivă, este suma tuturor experiențelor fiecărui individ, de la primii ani din viață alături de mama, bunica, vecina care făcea cele mai bune prăjituri și până la momentele speciale ale maturității”, le-a declarat Chef Cătălin Scărlătescu celor prezenți.
„Încă una, vă rog!” este un concept culinar inedit pus la cale de chefi celebri, care îi provoacă pe bucureșteni să descopere savoarea preparatelor proaspete, gătite cu pasiune și servite rapid. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu sunt doar doi dintre artizanii meniurilor propuse zilnic.
Situat la etajul 1 al ParkLake Shopping Center, primul restaurant „Încă una, vă rog!” aduce, în premieră, mâncare proaspătă, gătită zilnic din ingrediente locale, în porții limitate. Cu sesiuni spectaculoase de LIVE Cooking și preparate pline de savoare, acesta reprezintă destinația perfectă pentru o masă delicioasă.