Ce pulovere pe gât găsești în magazine

.
Puloverul pe gât a revenit în tendințe în acest sezon. Vezi ce modele găsești în magazine și cum poți să le porți.

Puloverul pe gât poate fi inclus atât în ținutele casual, cât și în cele elegante. În această iarnă, îl poți purta pe sub rochii decoltate. Pentru astfel de ținute, alege modele în culori neutre, precum negru, alb sau gri.

Dacă nu ești genul care preferă rochiile sau fustele, poți purta puloverul pe gât cu o pereche de pantaloni masculini. Optează pentru pantaloni cu talie înaltă și un pulover scurt. Dacă vrei să fii elegantă, completează-ți ținuta cu o pereche de pantofi cu toc.

Poți purta puloverul pe gât și la birou, pe sub un sacou masculin. Este o combinație care nu se demodează niciodată și poate fi purtată atât noaptea, cât și ziua. O fustă conică de piele va da o notă sexy ținutei tale.

Dacă preferi ținutele feminine, poartă puloverul pe gât cu o fustă lungă, dintr-un material vaporos. Vei arăta elegant fără pic de efort!

Iarna aceasta se poartă vesta lungă, iar dacă ești genul care vrea să se simtă confortabil, înainte de a fi la modă, o poți purta peste un pulover pe gât. O fustă scurtă plisată sau o pereche de blugi boyfriend sunt cea mai bună alegere, pentru o astfel de ținută.

Vezi în galeria foto ce pulovere pe gât găsești în magazine.

Sursa foto: northfoto.com.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton