Ce înseamnă dacă te visezi goală

.
Ce înseamnă dacă te visezi goală

Foarte multe persoane visează că sunt goi pușcă la munca, la școală sau pe stradă. Deși nu s-ar crede acest tip de vise este destul de frecvent și poate spune multe despre starea ta mentală.

  • Ai probleme la locul de muncă

Dacă te visezi goală, indiferent de context, s-ar putea să ai probleme de adaptare la locul de muncă.

Din păcate, stresul care te afectează la locul de muncă poate să te afecteze și când ajungi acasă. Ajungi, astfel ca în subconștientul tău să se dezvolte tot felul de scenarii.

  • Te simți vulnerabilă

Vulnerabilitatea e rudă cu rușinea, vina și frica și ne face să ne simțim că nu suntem suficient de bine văzuți, auziți sau recunoscuți.

Această emoție este transpusă în visele tale prin goliciune. Dacă te visezi goală, probabil că te simți expusă și te temi de respingere.

Îmbrăcăminte este, vrem nu vrem, un fel de armură. Felul în care o purtăm determină și felul în care ne vedem.

  • Ai un secret

Secretele se pot manifesta în visele tale. Adevărurile ascunse cresc anxietatea și teama de a fi judecați. După cum spunea marele Carl Jung, „Pendulul minții suprapune între sens și prostii, nu între bine și rău”.

  • Te simți nepregătit

Ai un proiect în așteptare și ai ajuns să te concentrezi pe așteptările pe care și le-au pus oamenii în tine. Standardele înalte și dorința de perfecțiune se transmit sub forma de vise în care apari gol.

  • Eviți adevărul

Ai evitat să faci mai multe pentru tine? Simți că doar exiști în loc să trăiești? Responsabilitățile te-au făcut să uiți visele tale? Dacă visezi că ești goală, dar fericită, înseamnă că vrei să te dezbraci de minciuni. Nuditatea este demascarea adevăratului sine.

Sursa foto 123rf

Citește și Ce înseamnă dacă visezi că ești gravidă

Citește și Ce înseamnă dacă visezi că te înșală

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton