Ce fuste îți poți cumpăra de Black Friday

.
De vineri, 21 noiembrie, se dă startul reducerilor de Black Friday, ocazia perfectă pentru tine să îți completezi garderoba. Fustele sunt piese extrem de versatile, așa că am ales pentru tine cele mai frumoase modele pe care le găsești în magazine.

Cu ocazia evenimentului Black Friday, vei fi invadată de oferte, dar trebuie să ai grijă să investești doar în ce îți place și ți se potrivește. Când vine vorba de fuste, este important să găsești un model potrivit pentru forma corpului tău. În acest sezon se poartă fustele mini și midi, dar mai important decât să urmezi tendințele este să alegi haine care se potrivesc stilului tău.

Black Friday, ocazia perfectă să îți completezi colecția de fuste

Dacă vrei să nu ajungi în fața sentimentului „eu nu am cu ce să mă îmbrac” la câteva zile după ce ai făcut cumpărăturile, trebuie să ții cont de câteva lucruri. În primul rând, alege modele simple, în culori neutre, care știi că nu se vor demoda niciodată. Este foarte important ca fustele pe care le cumperi de Black Friday să poată fi purtate în cât mai multe combinații și cu cât mai multe ocazii. Astfel, din garderoba unei femei nu ar trebui să lipsească fusta conică, fusta într-o culoare neutră deschisă, care poate fi purtată atât ziua, cât și seara, fusta neagră și fusta din denim.
Abia când ai baza, poți alege și modele la modă, cu detalii interesante, care pot fi purtate doar cu anumite ocazii.

Vezi în galeria foto ce fuste găsești în magazine de Black Friday.

Sursa foto: northfoto.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton