Opt lucruri care atrag ghinionul în casa ta și alungă norocul

.

Fiecare persoană își amenajează spațiul de locuit după bunul plac, în funcție de nevoi, dar și de pretențiile de design. Casele sunt oglinzile noastre și reflectă poveștile personale.

Însă se întâmplă uneori să exagerăm cu obiectele decorative și să le aglomeră până devin spații cu încărcături energetice negative. Vă vine să credeți sau nu, există anumite obiecte care pot influența în sens negativ energiile din spațiul de locuit.

Haideți să descoperim care sunt acestea.                

Oglinzile sparte

Oglinzile nu sunt doar obiecte decorative de auto-reflexie; ele au și o semnificație simbolică. O oglindă spartă simbolizează armonia zdrobită din viața ta, atrăgând energie negativă și nenorociri. În Vastu Shastra (știința vedică a arhitecturii și designului interior) se crede că o oglindă crăpată reflectă energiile distorsionate din casa ta, aducând ghinion.

Plante neîngrijite

Plantele aduc un plus de prospețime în casele noastre, dar atunci când sunt ofilite din cauza neglijenței noastre, atunci înseamnă că a vem de a face cu o scădere a prosperității. Plantele moarte sau pe moarte perturbă fluxul de energie pozitivă, invitând ghinionul în casa ta. Asigură-te că plantele tale de interior prosperă, reflectând starea ta de bine și atrăgând noroc.

Ceasuri stricate sau sparte

Ceasurile nu sunt doar cronometre sau accesorii decorative, ele simbolizează ritmul vieții. Un ceas spart sau nefuncțional poate perturba acest ritm, provocând stres și atrăgând ghinionul. Reparați sau înlocuiți ceasurile deteriorate pentru a restabili armonia timpului și a ține ghinionul la distanță.

Citeşte şi: Ce este ikebana și ce mesaje transmite arta japoneză a florilor

Citeşte și: Vase de ceramică pentru cele mai bune mâncaruri la cuptor

Citeşte şi: Ce înseamnă bio, eco sau organic și care este diferența dintre ele!

Citeşte şi: Vrei un acvariu cu peşti? De ce ai nevoie pentru un acvariu ideal

Obiecte antice cu istorii întunecate

Antichitățile poartă adesea povești și energii de la proprietarii lor anteriori. Fiți precauți când aduceți obiecte antice în casă, mai ales dacă acestea au o istorie întunecată sau negativă. Astfel de articole pot transporta energii tulburătoare ce pot perturba atmosfera liniștită a casei voastre.

Tapițerie deteriorată sau ruptă

Tapițeria joacă un rol important în estetica locuinței. Tapițeria ruptă sau deteriorată a pieselor de mobilier reprezintă conexiuni deteriorate în cadrul familiei și relațiilor de tot felul. Poate aduce disconfort și ghinion. Reparați sau înlocuiți tapițeria deteriorată pentru a menține armonia în casă.

Veselă ciobită sau crăpată

Cina în familie este un moment pentru hrănirea atât fizică, cât și spirituală. Veselele ciobite sau crăpate pot simboliza abundența fragmentată, ceea ce duce la instabilitate financiară și emoțională. Înlocuiți vesela deteriorată pentru a restabili fluxul de prosperitate și fericire.

Electronice sparte

În era digitală, electronicele sunt esențiale pentru comunicare și conectivitate. Dispozitivele electronice defectuoase sau rupte perturbă aceste conexiuni vitale, ducând la neînțelegeri și conflicte în cămin. Reparați sau înlocuiți dispozitivele deteriorate pentru a asigura o comunicare clară și armonioasă.

Plante de cactus

În timp ce plantele aduc, în general, energie pozitivă, plantele de cactus sunt o excepție. Aspectul lor spinos și simbolismul negativ pot perturba fluxul de energie pozitivă în casa ta. Luați în considerare înlocuirea plantelor de cactus cu verdeață mai primitoare pentru a menține un mediu armonios.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton