Opt lucruri care atrag norocul și belșugul în casa ta. Și alungă ghinionul

.

Credeți în noroc? Fie că răspunsul este afirmativ sau negativ, există anumite lucruri despre care se spune că aduc noroc în casă! Vorbim despre obiecte decorative sau plante care au o simbolistică aparte și care influențează în mod pozitiv energiile din spațiul de locuit.

Haideți să descoperim despre ce este vorba.

Statuetele cal

Se crede că o statuetă cal aduce noroc în casă, deoarece acest animal este un simbol al loialității și puterii. Acest obiect este folosit de mulți ani de culturile antice ca un dar pentru regi, deoarece statuia cal reprezintă victoria și puterea. Pe lângă figura calului, și potcoava simbolizează și norocul. Mulți cred că potcoava atrage energie pozitivă. Așezată în special deasupra ușii unei case, se crede că puterea sa este suficient de puternică pentru a aduce noroc oricui intră în casă.

Bambusul

Bambusul este o plantă care oferă atât energie pozitivă, cât și noroc, atrăgând, în special, bogăția. Deoarece este o plantă versatilă, bambusul poate supraviețui în majoritatea mediilor. Bambusul este adesea folosit de asiatici pentru decorarea căminului, pentru a oferi prosperitate și bunăstare. Pe lângă energia sa, bambusul aduce și un plus de culoare și vitalitate în orice încăpere.

Floarea de lotus

Lotusul se regăsește ca element decorativ în multe culturi, pentru că simbolizează puritatea, precum și iluminarea. Chiar dacă trăiește în cele mai murdare ape, lotusul este o floare atât de frumoasă care luminează mediul înconjurător. Din acest motiv, se crede că lotusul simbolizează norocul, întărește relațiile romantice și atrage banii.

Citeşte şi: Opt lucruri care atrag ghinionul în casa ta și alungă norocul

Citeşte şi: Remedii feng shui pentru neutralizarea unor energii negative

Citeşte şi: Instructor de sport: Yoga poate alunga energiile negative!

Citeşte şi: Zodiile care emană energii negative. Sunt pesimiști și văd doar partea goală a paharului

Florile proaspete

Vazele frumoase cu flori proaspete pot fi o modalitate simplă de a atrage norocul în locuință. În plus, vă luminează casa și îi dă un plus de prospețime. Într-adevăr, există flori specifice care sunt considerate norocoase din diverse motive. Despre crizanteme se spune că atrag belșugul, de exemplu, iar orhideele sunt asociate cu luxul, dragostea și puterea.

Statuetele pasăre

În multe culturi, păsările sunt asociate cu pacea, iubirea, dar și cu norocul. N-ar fi o idee rea, așadar, să adăugați o statuetă pasăre printre decorațiunile casei. De exemplu, încercați să puneți o statuie de pasăre cu detalii aurii, deoarece atrage și mai rapid norocul.

Elefanții decorativi

Ca și păsările, elefanții decorativi sunt simbolul norocului în casa oricui. Originar din cultura asiatică, elefantul îl simbolizează pe Buddha și este asociat cu înțelepciunea, prosperitatea și norocul.

Figurinele pești

Nu degeaba aveau buncii noștri un bibelou în formă de pește în vitrină sau pe televizor. Din cele mai vechi timpuri și până în prezent, peștele a fost asociat cu bogăția și norocul. Se spune că și peștii reali ținuți în acvarii contribuie la atragerea energiilor pozitive și a prosperității într-o casă.

Oricum ar fi, peștii sunt considerați aducători de fericire și abundență.

Dreamcatcher

Talisman de vise sau Prinzător de vise, cum i se mai spune, acest obiect a fost conceput pentru a captura energiile negative, coșmarurile și spiritele rele. Așa că un dreamcatcher te va ajuta și să dormi mai bine, și să ai noroc. De exemplu, îl puteți atârna deasupra patului sau deasupra unei uși șă, ceea ce depinde de dvs. Vă ajută să aveți vise frumoase și să fiți feriți de circumstanșe neprielnice.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton