Când începe serialul Lia, sezonul doi, la Antena 1. Anunțul postului TV

.

Serialul „Lia – soția soțului meu”, povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, revine cu un nou sezon, începând din 24 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Proiectul care se bucură de o distribuție de excepție și o echipă de producție cu o vastă experiență duce mai departe povestea personajelor atât de îndrăgite de public.

Când începe serialul Lia, sezonul doi, la Antena 1. Ana Bodea: „Vă va ține cu sufletul la gură

„Aștept cu nerăbdare să urmăriți noul sezon al serialului Lia – soția soțului meu, din 24 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. Este un sezon în care personajul pe care îl interpretez, Lia, se va lupta pentru viața ei, pentru iubirea ei, pentru principiile și dorințele sale. Sunt sigură ca serialul vă va ține cu sufletul la gură și vă asigur că va fi din ce în ce mai palpitant!”, a declarat Ana Bodea, interpreta Liei Călin.

Citește și: Legătura neștiută dintre Oana Zara și Ana Bodea, din serialul Lia. „Am fost prima persoană pe care a văzut-o când a intrat în facultate, la înscriere”/ Exclusiv

La rândul ei, Ioana Blaj dezvăluie: „Alice o să fie neiertătoare, o leoaică gata să sară la luptă și să protejeze tot ce crede că îi aparține. Sezonul doi, după cum ați reușit să vedeți în promo, o sa ne țină cu respirația tăiată în fiecare joi!”.

Citește și: Ioana Blaj merge și noaptea la sală: „Nu mai puteam să mă uit în oglindă. M-am apucat de sport intens”/ Exclusiv

Ștefan Floroaica, cel care dă viață personajului Petru, completează: „Gata, acum că știm că joi seara avem întâlnire pe Antena 1, vreau să vă spun că abia aștept să aflați continuarea poveștii lui Petru și a Liei, presărată din plin cu acțiunile lui Alice, pentru că în acest sezon vor trece prin și mai multe încercări și provocări. Vor reuși să meargă împreună pe acest drum și să depășească toate obstacolele? Rămâne de văzut!”.

„Lia – Soția soțului meu” revine cu sezonul 2 din 24 august

Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ștefan Floroaica)? Ce mai pun la cale Alice (Ioana Blaj) și Otilia (Ilinca Goia)? Ce schimbări vor apărea în trio-ul amoros Gabi (Doinița Oancea) – Pavel (Alexandru Ion) – Dana (Oana Zara)? Ce mai uneltesc Mira (Kira Hagi) și Andi (Vlad Gherman)? Ce descoperiri mai fac Maria (Carmen Ionescu) și Marcel (Bebe Cotimanis) sau dacă va reuși Gianni Rocca (Andrei Aradits) să își ducă până la capăt planul de răzbunare față de Petru – toate aceste întrebări își vor găsi răspunsul în cel de-al doilea sezon al serialului. „Lia – Soția soțului meu” revine în fiecare joi, începând din 24 august, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și: Exclusiv. Cât de mult s-a schimbat viața Anei Bodea, actrița principală din Lia, de când a devenit vedeta Antena 1. „Îmi e foarte greu”

Tot din această toamnă, telespectatorii vor putea urmări și comedia romantică românească „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, adaptare după producția turcească „Room 309”.

Foto: Antena 1

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton