Când apare „Miami Bici 2” pe Netflix. A fost cea mai vizionată comedie din cinematografe în 2023

.

Comedia „Miami Bici 2”, filmul care a înregistrat cele mai mari încasări din 2023 în cinematografele din România, apare pe Netflix din 20 martie.

Miami Bici 2, din 20 martie, pe Netflix. Reacții mixte în mediul online

Când apare „Miami Bici 2” pe Netflix. A fost cea mai vizionată comedie din cinematografe în 2023

Protagoniștii producției, Ilie Piciu, jucat de Codin Maticiuc, și Ion Bilă, interpretat de Matei Dima, alături de actorul de la Hollywood Danny Trejo în rolul lui Mr. Susan, au parte de aventuri și mai palpitante și mai haioase în continuarea „Miami Bici” (2020), doar pe Netflix.

Vestea nu a stârnit entuziasm doar în rândul celor care nu au văzut producția în cinematografe, ci și în rândul celor care au mers la cinema și vor să revadă comedia.

„E super tare! Abia aștept să-l revăd pe Netflix! Cel mai tare film!”; „La ce bine am râs la cinema, chiar o să prindă bine să-l revăd”; „Abia aștept! Mai ales că l-am ratat la cinema”; „În cinema nu am apucat să-l văd, chiar sunt curioasă!”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile de pe Instagram.

Sunt și persoane care nu apreciază umorul comediei „Miami Bici 2” și asta este ok. Tocmai acesta este farmecul artei și platformei Netflix, fiecare este liber să consume ce, unde și când dorește. În 2024, avem de ales dintr-o listă variată de filme și seriale Netflix.

Citește și: Când se lansează cele mai așteptate filme Netflix în 2024. „Players”, comedia perfectă de văzut în luna iubirii

Citește și: Când se lansează cele mai așteptate seriale Netflix în 2024. Apar sezoane noi din „Bridgerton”, „Squid Game” și „Emily in Paris”

„Miami Bici 2” a depășit primul film la încasări

„Miami Bici 2” a depășit la box office-ul intern filme precum „Barbie”, lungmetrajul cu cele mai mari încasări la nivel mondial în 2023, „Oppenheimer” sau „Fast X”. Comedia românească a avut încasări de peste 3 milioane de dolari din vânzarea de bilete de cinema.

Primul film „Miami Bici”, lansat în 2020, a înregistrat de asemenea un succes uriaș în rândul publicului român. A obținut încasări de 2,66 milioane de dolari, deși a putut fi văzut în cinematografe timp de doar 4 săptămâni. Ulterior, cinematografele s-au închis din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Citește și: Comedia care „rupe” topurile pe Netflix! A ajuns pe primul loc la scurt timp de la lansare. De ce merită să o vezi!

Ce se întâmplă în comedia „Miami Bici 2”

Când apare „Miami Bici 2” pe Netflix. A fost cea mai vizionată comedie din cinematografe în 2023

Ion Bilă și Ilie Piciu călătoresc de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul „dolari mulți pe muncă puțină”. Cei doi ajung în situația de a face diferite infracțiuni într-un anturaj de „băieți răi” de care apoi încearcă să se descotorosească.

Celelalte trei filme românești din clasamentul top 10 al box office-ului intern din 2023 sunt „Romina, VTM”, „Nuntă pe bani” și „Haita de acțiune”. Toate acestea pot fi urmărite, la rândul lor, pe platforma de streaming Netflix. La box office-ul românesc, aceste filme au depășit super-producții de la Hollywood precum „Aquaman and the Lost Kingdom”, „John Wick Chapter 4” sau „The Super Mario Bros. Movie”, potrivit Hotnews.ro.

Foto: Netflix România

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton