Ce sunt bolile cu transmitere spirituală

.

Există afecțiuni la care nu te-ai fi gândit că se iau de la o persoană la alta. Se numesc boli cu transmitere spirituală și sunt mai răspândite decât crezi.

Bolile cu transmitere spirituală nu sunt de ignorat, potrivit specialiștilor citați de spiritscienceandmetaphysics.com. Odată ce ajung în mintea ta, aceste afecțiuni pun stăpânire pe gândurile tale și ajung să îți controleze viața. Oamenii care suferă de boli spitiruale nu își dau seama că le au și se vindecă foarte greu. Netratate, duc la nefericire, confuzie, deziluzie și relații defectuoase.

Sindromul „iepurașului pufos”

Sindromul „iepurașului pufos” este o boală cu transmitere spirituală, caracterizată prin lipsa dorinței de a face față aspectelor negative ale vieții. Oamenii care suferă de această afecțiune nu pot vorbi despre subiecte dure, precum cruzime față de animale, conspirații, corupție ori războaie, deoarece nu știu cum să își controleze sentimentele negative care apar după. Atenția lor este îndreptată doar spre lucruri care îi fac să se simtă bine, chiar dacă asta înseamnă să ignore părțile mai puțin plăcute ale vieții. Este singurul mod în care își pot păstra un echilibru psihic și spiritual, deoarece nu știu cum să folosească sentimentele neplăcute pentru a face schimbări pozitive în lume.

Pentru că nu reușesc să rămână echilibrați când se vorbește despre lucruri neplăcute, se prefac că acestea nu există. În loc să folosească sentimentele care îi copleșesc pentru a face schimbări pozitive, preferă să le ignore și să nu accepte realitatea.

Simptomele acestei boli sunt ignoranță, naivitate, instabilitate emoțională și mentală, teamă și deziluzie. Poate fi tratată prin înfruntarea părții întunecate a vieții. În plus, bolnavul trebuie să fie sincer cu el și să accepte și părțile lumii pe care nu o place.

Citește continuarea pe pagina următoare.

Sursa foto: Shutterstock.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton