Jachete în care merită să investești de Black Friday 2015

.
Reducerile de Black Friday sunt momentul perfect pentru achiziții vestimentare la prețuri mici. Și pentru că suntem în plin sezon rece, anul acesta noi ne-am gândit să investim într-o jachetă șic. Încă nu ne-am hotărât ce să alegem din magazine, deoarece oferta e foarte variată, dar ne-am făcut o listă cu produse preferate.

Iată care sunt acestea:

Jacheta lungă e un must-have în garderoba oricărei fashioniste. Spunem asta deoarece o astfel de piesă se potrivește perfect atât la ținute casual, cât și la ținute elegante. În plus, dacă alegi una într-o nuanță neutră, cum ar fi griul, de exemplu, o vei putea purta cu o mulțime de piese vestimentare.

jacheta lunga

Jacheta scurtă într-o croială clasică se regăsește și ea pe lista noastră de preferințe. Ne plac jachetele scurte pentru că dau un plus de eleganță și stil oricărei ținute. O astfel de piesă poate fi purtată atât la ținute casual, cu jeanși, de exemplu, dar și la ținute elegante, atunci când participi la un eveniment important.

jacheta scurta

Jacheta scurtă într-o croială modernă poate fi alegerea perfectă pentru tine, dacă ai deja o jachetă clasică în garderobă. Pe lângă faptul că îți va da un plus de eleganță și stil, o astfel de piesă este și foarte sexy!

jacheta scurta moderna

Jacheta colorată e o piesă de impact pentru orice garderobă. Dacă tot investești într-o astfel de piesă, noi îți recomandăm să alegi o jachetă într-o croială clasică,  pe care să o poți purta în combinație cu cât mai multe piese din garderoba ta, atât la ținute casual, cât și la ținute elegante. Dacă îți place să fii în centrul atenției, aceasta este cea mai bună alegere pe care o poți face!

jacheta colorata

Jacheta brodată ne place pentru că e o piesă foarte șic, ușor de asortat la multe ținute. Dacă preferi stilul clasic, atunci trebuie să ai o astfel de piesă în garderoba ta. E sexy și foarte feminină!

jacheta brodata

Foto: 123rf, produse PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton