Ai reușit să lansezi, în plină pandemie, gelateria Zelato, în Parcul Regele Mihai I. Când ți-a venit prima oară ideea pentru acest proiect?
Ideea exista de ceva ani, practica era cea punea probleme. Eu îndrăgesc gelateria de foarte mult timp, iar din acest motiv am dezvoltat destul de mult partea aceasta și la Zexe Braserie. Mă tot gândeam să dau un nume, o imagine și un spațiu dedicat gelateriei, care să reprezinte în totalitate viziune mea despre ce înseamnă înghețata artizanală. Situația dificilă din Horeca a accelerat lucrurile. Știam încă de la început că o să urmeze o perioadă destul de lungă de incertitudine, așa că am preferat să dezvolt acum un nou business perfect adaptat vremurilor pe care le trăim: o gelaterie în regim to-go, care sa nu depindă de închiderea/deschiderea spațiilor de servire, care să încurajeze consumatorul să petreacă timp în aer liber, respectând regulile de siguranță.