Adaugă o linguriță de ulei de cocos în ciocolata caldă, pentru o aromă căreia nu îi vei putea rezista. În plus, îți vei lua, astfel, o doza de acizi grași, care îți cresc rata metabolică și scad riscul apariției bolilor de inimă.
Încearcă ciocolata neagră
Dacă vrei o aromă mai intensă de ciocolată, adaugă, în băutura caldă, un pătrățel de ciocolată negră, care are peste 70% cacao. Îți vei lua, astfel, și o porție importantă de antioxidanți.
Ciocolată caldă și vanilie
Vanilia are aproximativ 36 de compuși aromatici! Când o adaugi în ciocolata caldă, îți asigură doza de antioxidanți, iar aroma te calmează!
Ciocolată caldă și mozzarella
Poate combinația nu îți surâde, dar ciocolata caldă va avea un gust aparte, dacă o vei combina cu 4-5 bucățele de mozzarella. Secretul este să lași brânza 5 minute să se înmoaie în ciocolată caldă, înainte să o consumi.