Haine și accesorii office pe care ți le poți cumpăra de Black Friday

.
Black Friday este momentul potrivit să îți completezi garderoba pentru birou. Îți dăm șapte idei care nu ar trebui să îți lipsească, dacă vrei să arăți chic la muncă.

Sacoul negru

Sacoul negru este baza garderobei pentru birou. Este elegant, dar simplu în același timp, și poate fi purtat cu orice, de la rochii, la fuste și pantaloni. Partea cea mai bună este că o astfel de piesă poate fi purtată și cu alte ocazii, nu doar la birou, și este potrivită pentru orice siluetă. Noi am ales un model clasic, cu revere din țesătură satinată.

Sacou negru

Rochia roșie

Numeroase studii au arătat că femeile îmbrăcate în roșu sunt considerate mai sexy, așa că îți propunem să investești, de Black Friday, într-o rochie în această culoare. Pentru că este o nuanță care iese în evidență, este indicat să alegi modele cuminți, elegante. Ne-a atras atenția o rochie roșie până la genunchi. 

Rochie rosie

Pantalonii negri

Pantalonii negri sunt piese foarte versatile, care nu trebuie să îți lipsească din garderoba pentru birou. Dacă vrei ca ținutele tale să aibă un aer modern, alege un model cu talie înaltă. Noi am găsit perechea ideală.

Pantaloni negri

Bluza cu decolteu în V

Bluza cu decolteu în V este un must-have în acest sezon și poate fi purtată atât cu fuste, cât și cu pantaloni, mai ales dacă alegi una cu o croială elegantă, este imposibil de ratat.

bluza cu decolteu in v

Cămașa neagră

Negrul este o culoare elegantă și foarte ușor de purtat, iar pentru zilele în care vrei să arăți bine fără niciun efort ai nevoie de o cămașă în această nuanță. Dacă alegi un model precum cel de din voal și decorat cu fundă, nu ai nevoie nici de prea multe bijuterii.

Camasa neagra

Fusta cu imprimeu floral

Imprimeul floral este un must-have în garderoba de birou, însă trebuie să ții cont de câteva reguli când îl porți. În primul rând, asortează-l întotdeauna cu piese într-o singură culoare și fără alte detalii, precum volane sau funde. Caută imprimeuri florale moderne, cum sunt pe această fustă.

fusta cu imprimeu floral

Geanta în nuanțe neutre

Nicio ținută nu este completă fără o geantă chic. De Black Friday ne-a atras atenția o poșetă într-o nuanță neutră.

Geanta

Sursa foto: 123rf.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton