13 fenomene extraterestre recente

.

Un caz Roswell şi în Canada

În 1967, un canadian pe nume Stefan Michalak a susţinut că a fost ars de reactorul unui OZN în 1967 şi a radiaţiilor mari. Un an mai târziu, un obiect neidentificat s-a prăbuşit în Shag Harbour, Noua Scoţia, în ceea ce a fost supranumit mai târziu „Canada Roswell”. Căutările autorităţilor nu au reuşit să descopere însă nicio dovadă a acestei prăbuşiri, ceea ce a dus la concluzia că americanii au intervenit în acest caz şi au furat toate secretele navei respective.  

Extraterestrul britanic

La 27 decembrie 1980, în pădurea de la Rendlesham din Marea Britanie a fost observat un OZN, lângă baza RAF şi US Air Force de la Woodbridge în Suffolk. 

  
După ce au avut loc aceste evenimente pe cer, personalul militar de la baza Woodbridge a întreprins o amplă patrulare pentru a determina cauza luminii stranii. Ei au povestit că aerul părea încărcat de electricitate şi că au văzut un obiect pe care l-au descris de formă triunghiulară de 2,50 metri la bază şi de 1,80 m înălţime.

Obiectul emitea o lumina albă strălucitoare, în vârf, o lumină roşie şi la bază era înconjurat de o serie de lumini albastre, care păreau să indice că maşinăria se pusese pe picioare pe sol.                                                           

Fenomene extratereste în lacul Baikal

  
Unul dintre cele mai incredibile cazuri este cel de la lacul Baikal, în 1982. Se spune că un grup de militari ar fi descoperit acolo, în timp ce se antrenau, câteva creaturi umanoide, îmbrăcate în costume argintii, aflate la o adâncime de 50 de metri. Trei dintre oamenii trimişi să cerceteze cazul au murit în timpul scufundărilor.

„Noaptea OZN-urilor”în Brazilia

  

În 1996, mai multe OZN-uri au roit deasupra oraşului Varginha, Brazilia. Au fost trimise în ajutor forţele aeriene braziliene, poliţia, armata şi pompierii.

Informaţiile despre acest incident au rămas secrete, dar s-a spus atunci că au fost capturate două fiinţe. Aviaţia braziliană a dat publicităţii mai multe documente, printre care şi unele referitoare la un incident, numit „noaptea OZN-urilor”. Atunci au fost lansate avioane de luptă pentru a intercepta nu mai puţin de 20 de Obiecte Zburătoare Neidentificate. 

  

Raportul „Coasta Northumberland”


În luna august a anului 2005, jurnaliştii englezi au cerut Serviciului Britanic de Informaţii Interne (MI5) să facă publice dosare nerezolvate despre fenomene presupuse a fi OZN-uri, în momentul apariţiei lor. 

  
Raportul „Coasta Northumberland” dezvăluia numeroase informaţii despre un OZN observat şi fotografiat de mai mulţi martori oculari. OZN-ul a fost reperat în mai 1970, iar şapte ani mai târziu, în iulie 1977, acesta a fost observat pentru a doua oară, obiectul având aceeaşi formă. 
  
Deşi autorităţile britanice au negat iniţial că ar fi fost vorba despre o „farfurie zburătoare”, fenomenul era ferm confirmat de către radarele militare. După publicarea dosarului, instituţia a consemnat că există posibilitatea existenţei vieţii extraterestre.  
  

OZN în formă de triunghi în Belgia

Cel mai cunoscut caz european a avut loc pe 30 martie 1990. Poliţia belgiană a fost asaltată de sute de telefoane care anunţau că un OZN în formă de triunghi se află deasupra satului Wavre, la sud de Bruxelles.

Un radar din apropiere a confirmat existenţa obiectului neidentificat, la altitudinea de 3.000 de metri. Armata belgiană a trimis două avioane de vânătoare F-16 pentru a-l intercepta, iar OZN-ul a apărut şi pe radarele acestora. În momentul în care avioanele s-au apropiat de el, obiectul s-a îndepărtat.  

    

Pui de extraterestru

Anul trecut, un caz şocant a fost semnalat de către un american din Texas. El a dezvăluit cadavrul congelat al unui animal straniu, ce seamănă cu un „pui de extraterestru”. Creatura nu seamănă cu nicio vieţuitoare cunoscută şi, deşi specialiştii au stabilit că este vorba despre coioţi cu diverse mutaţii genetice, aceştia nu au reuşit să stabilească moştenirea genetică a vietăţii.

Creatura avea pielea extrem de fină, iar ochii, creierul şi urechea internă mult mai pronunţate decât la primate. 

Foto: Shutterstock

  
  
 

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton