10 idei de cadouri de Crăciun pentru cei dragi

.
Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar goana după cadouri a început deja – mama, tata, iubitul, prietena, amicii, bunicii, toți trebuie să primească un mic dar de sărbători, așa că azi am făcut pentru tine o listă cu idei de cadouri, pentru a-ți veni în ajutor.

Iată propunerile noastre!

Ce cadou să-i faci iubitului

Când vine vorba de cadouri, bărbații nu sunt foarte pretențioși. E suficient să le oferi un dar practic, de care să se poată folosi, iar ei vor aprecia gestul. Tocmai de aceea, noi îți propunem următoarele variante de cadou:

  1. Pachet Nivea Sensitive, care conține gel pentru ras, balsam after shave și deo roll-on, într-o geantă cadou. Preț pachet: 60,2 lei.
  2. Pulover tricotat H&M, 159 lei.
  3. Aparat de ras Philips, 599 lei.

cadouri pentru iubit

Cadouri de Crăciun cu buget redus

Dacă ai rămas fără bani în preajma sărbătorilor și nu îți mai permiți să cumperi tot ce ți-ai propus pentru cei dragi, nu intra în panică! Avem câteva idei pentru tine, chiar și în cazul în care ai un buget foarte mic.

Prima dintre acestea presupune să te ocupi tu singură de cadourile de Crăciun și să confecționezi niște decorațiuni unice, care sigur vor fi pe placul celor dragi. Noi ne-am îndrăgostit de felinarele făcute din borcane, așa că îți lăsăm și ție filmulețul mai jos, pentru a putea vedea cum se fac, pas cu pas. Vei avea nevoie de niște borcane goale, puțin lipici, un marker, niște sclipici și o acuarelă albă. Un cadou ieftin, dar spectaculos!

O altă idee de cadou, destul de necostisitoare, poate fi și o coroniță de Crăciun, din brad și decorațiuni. Câteva crenguțe de brad, niște globulețe, niște bomboane și o fundă îți pot fi suficiente pentru o decorațiune foarte frumoasă.

decoratiune de craciun din brad

Iar dacă ai totuși un mic buget la dispoziție, poți oricând să cumperi un accesoriu stylish și util, precum o pereche de mănuși. Nouă ne-au plăcut acestea gri, împletite, de la Stradivarius, al căror preț este de 35,90 lei.

manusi impletite

Cadourile ideale pentru părinți

Părinții sunt pe lista de priorități atunci când vorbim de cadourile de Crăciun, așa că e musai să îi surprindem cu niște daruri frumoase. Noi ne-am gândit la ceva de îmbrăcat pentru ei, așa că iată ce îți propunem:

  1. Pentru mama – Cardigan din tricot, Mango, 114,90 lei
  2. Pentru tata – Cămașă tip Oxford, Bershka, 89,90 lei

cadouri pentru mama si tata

Daruri pentru femeile din viața ta

Prietena cea mai buna, sora, colega de birou sau cumnata se vor bucura cu siguranță dacă în cadoul lor de Crăciun vor găsi niște cosmetice. Drept urmare, propunerile noastre pentru oricare dintre ele sunt următoarele:

  1. Pachet C-Thru Golden Touch, compus din deo body spray și apă de toaletă, preț recomandat 33,15 lei.
  2. Fiole cu acid hialuronic, Gerovital H3 Evolution, 47,74 lei.

cosmetice cadou
Citește și – Ce cadouri să faci persoanelor pe care nu le suporți

Foto: 123rf, produse PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton