Test de atenţie! Ai ochi de vultur dacă poţi găsi crabul ascuns printre cochiliile de mare!

.

Ai nevoie de ochi ca un vultur dacă vrei să găseşti crabul ascuns printre cochiliile de mare în acest provocator puzzle mental. Acest joc îţi pune mintea la contribuţie şi poate fi folosit ca o modalitate distractivă de a îmbunătăți abilitățile cognitive, cum ar fi atenția la detalii și percepția vizuală. În această activitate, ți se va prezenta o imagine, iar provocarea va fi să vezi elementul ascuns. Cât de atent la detalii eşti?

Cât de repede poţi găsi crabul ascuns printre cochiliile de mare?

Va trebui să ai ochi de vultur pentru a observa crabul ascuns printre nenumăratele cochilii de mare în acest puzzle dificil. La prima vedere, ai putea să confunzi imaginea cu tematică marină, cu un tapet de baie.

Test de atenţie! Ai ochi de vultur dacă poţi găsi crabul ascuns printre cochiliile de mare!

În acest test de atenţie avem un crab care a învățat evident câteva trucuri din jocurile de v-aţi ascunselea, rămânând în mare parte ascuns pentru ochiul obișnuit. Dar tu poți să îl observi?

Potrivit experţilor, crabii de mal sunt probabil cel mai ușor de găsit şi recunoscut datorită ‘proiecțiilor dantelate’ și modelelor de cochilie înțepenite. Aceștia trăiesc în general de-a lungul tuturor liniilor de coastă din Marea Britanie și sunt cunoscuți ca fiind cei mai abundenţi crabi din zonă.

Un alt tip de crabi care este de-a dreptul înfricoşator este „crabul păianjen”, care are 10 clești gigantici cu care, probabil, că nimeni nu ar vrea să se joace. Crezi sau nu, aceștia pot crește până la 45 cm în lungime – puțin mai lungi decât o riglă tipică.

Citeşte şi: Ce culoare de păr ţi se potriveşte? Răspunde la aceste 8 întrebări pentru a afla

Citeşte şi: Test IQ cu 8 întrebări. Câte răspunsuri știi la acest test de inteligență?

Și dacă aveai impresia că nu ar putea fi mai rău de atât, ‘crabii diavol’ trăiesc și ei printre noi. Aceștia sunt cunoscuți pentru ochii lor roșii strălucitori și lipsa de milă, gata să atace în orice moment se simt amenințați.

Mai există și crabi mai nevinovați, precum crabii eremite, crabii cu gheare late și crabii maro care trăiesc de-a lungul liniilor de coastă din Marea Britanie. Crabii maro sunt uşor de găsit, cel mai probabil, în restaurante cu fructe de mare, ajungând până la 25 cm în lățime și având o formă puțin asemănătoare cu cea a unei plăcinte din Cornwall.

Deci, acum că știi ce crabi sunt în jurul nostru, poți ghici care se ascunde în imagine? Dacă ai puține dificultăți – nu-ți face griji – poate indiciul se află chiar în nume. Gândește-te, ce crab s-ar putea ascunde? Și cum ar face asta?

Dacă te-ai săturat să cauți, derulează în jos pentru a afla răspunsul la acest puzzle mental.

Citeşte şi: Test de personalitate. 4 întrebări pentru a afla ce fel de persoană ești

Citeşte şi: Treci testul de gramatică? Vezi dacă știi forma corectă a următoarelor cuvinte

Cuvântul ‘eremit’ se referă adesea la o persoană care trăiește în solitudine sau poate se ascunde de ceilalți. Acest crab este un eremit! Și crabul din acest puzzle mental cu siguranță și-a făcut o treabă bună în acest sens.

Test de atenţie! Ai ochi de vultur dacă poţi găsi crabul ascuns printre cochiliile de mare!

Ai reușit să îl găsești?

Beneficiile testelor de atenție pot fi diverse și includ:

  1. Îmbunătățirea concentrării
  2. Detectarea și gestionarea tulburărilor de atenție
  3. Evaluarea performanței cognitive
  4. Antrenarea funcțiilor cognitive
  5. Îmbunătățirea performanței în sarcinile cotidiene
  6. Promovarea sănătății mentale
  7. Stimularea creșterii personale

Sursă foto: GOSH

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton