Tatăl lui Ioniță de la Clejani a murit. Marin Manole avea 82 de ani

.

Ioniță de la Clejani este în doliu! Tatăl acestuia, Marin Manole, un cunoscut lăutar al anilor 1970-1980, a murit astăzi, la vârsta de 82 de ani. Bărbatul era considerat o legendă a muzicii lăutărești și a fost apreciat de nume mari de la Hollywood.

Tatăl lui Ioniță de la Clejani a murit. Marin Manole avea 82 de ani

Marin Manole, tatăl lui Ioniță de la Clejani și un cunoscut lăutar, a încetat din viață luni, 1 aprilie 2024. Acesta, care a făcut parte din Taraful Haiducilor, a fost unul dintre cei mai cunoscuți lăutari ai anilor 1970-1980. Această formație lăutărească a atras atenția și unro nume mari de la Hollywood. Astfel, Taraful a făcut parte din distribuția filmului „The Man Who Cried”, alături de Johnny Depp și Cristina Ricci.

Taraful al cărui membru a fost și Marin Manole era considerat a fi unul dintre cele mai bune din lume. Deși majoritatea membrilor formației s-au stins, câțiva membri din vechea generație continuă să concerteze pe scenele din România, dar și din străinătate.

Astăzi s-a stins din viață și tatăl lui Ioniță de la Clejani, care încă din tinerețe a decis să ducă mai departe moștenirea părintelui său.

Citește și: Viorica de la Clejani, transformată radical după ce a făcut diabet și a renunțat să își mai satisfacă poftele noaptea / Video

Citește și: „Mi-a spus că mă iubește”. Cum a fost păcălită o româncă să-i trimită bani unui bărbat care s-a dat drept Brad Pitt

Nu se știe care a fost cauza decesului lui Marin Manole. Vestea morții acestuia vine la o zi după ce Ioniță și Viorica de la Clejani anunțau că au înregistrat un succes răsunător la ultimul lor concert susținut la Londra, în cursul zilei de duminică.

Când a decis Ioniță de la Clejani să părăsească casa părintească

Ioniță de la Clejani a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că părinții săi nu au fost de acord să părăsească casa părintească. Însă, purtat de dorința inimii, acesta a plecat în lume alături de soția sa, Viorica de la Clejani, pentru a-și crea propriul drum. Acesta a povestit că mama lui își dorea ca soția lui să fie o femeie de casă care să aibă grijă de gospodărie, dar nu acesta era stilul ei. De atunci, Viorica i-a fost alături la fiecare pas.

Citește și: Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Ea și sora ei, Brittany Hensel, își doresc să devină mame

Citește și: Cristian Gațu divorțează de soție după ce a fost prins cu „menajera”. Ce a spus amanta când a fost întrebată despre relația cu fostul handbalist

„Totul se învârte în jurul ei. Este prințesa noastră, este diva noastră. Este, cumva, întruchiparea tuturor lucrurilor pe care eu le-am simțit și trăit de-a lungul timpului, Dacă nu era Viorica, mi-era foarte greu să exprim și să pun în scenă ceea ce simt. Viorica de la Clejani este vocea inimii mele. Nu este soția mea, este vocea inimii mele și a tot ceea ce am înmagazinat din copilăria mea și până în prezent”, a afirmat Ioniță de la Clejani despre soția sa.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton