Fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, Sebastian (Basti), a făcut parte dintre concurenții ediției 19 ”Chefi la cuțite”, sezonul 10. Tânărul are 24 de ani, este fashion editor, stilist și călătorește adesea prin toate colțurile lumii pentru a participa la marile evenimente de fashion.
Sebastian Țopescu nu s-a dus singur la emisiune, ci însoțit de iubita lui.
El le-a povestit celor trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, că a încercat să iasă din umbra tatălui său celebru și să își facă o carieră pe cont propriu.
Citeşte şi: Delia, urmărită de un fan în parcul Herăstrău: „Mi-a băgat o lanternă în ochi”
Citeşte şi: Povestea neștiută a supermodelului Bella Hadid: ”Eram sora cea urâtă”
Citeşte şi: Paris Hilton, abuzată sexual în școală. „Ne făceau examene de col uterin cu forța! Și nu erau medici”
Citeşte şi: Cum a scăpat Sorana Darclee, ex-A.S.I.A, de depresie. „Am fost câțiva ani în întuneric”
Basti a mai spus că este pasionat de modă din copilărie și de aceea adoptă un stil vestimentar excentric. Tânărul s-a prezentat în fața chefilor purtând o ținută neagră, cu un corset și un șirag de mărgele albe.
Lucrez la două reviste internaționale de modă, fac recenzii și filme, scurtmetraje cu care am câștigat și premii. Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu. De aceea am lucrat în străinătate, ca să știu că nu există niciun fel de mod în care să fiu ajutat prin simplul fapt că m-am născut cu un nume, pentru că nu este meritul meu.
Niciodată în familia mea nu s-a crescut pe scandal, nu s-a crescut pe drame, tot timpul a fost un respect și un calm și cumva am vrut să onorez chestia asta și să continui la fel – a declarat Basti la Antena 1.
Tânărul le-a preparat chefilor un carpaccio de ananas cu brânză de capră.
Dish-ul i-a impresionat pe cei trei chefi din punct de vedere vizual, însă gustul și simplitatea preparatului i-a dezamăgit. Bastu a primit cuțitul onorific de aur, cel care se dă vedetelor și prietenilor chefilor.
Iulia Albu, un alt invitat surpriză la „Chefi la Cuțite”
În urmă cu două săptămâni, Iulia Albu și-a făcut apariția în fața chefilor, surprinzându-i cu un preparat spectaculos. Criticul de modă a pregătit un copac din ciocolată neagră, cu alune caramelizate.
Aspectul desertului a fost cu totul deosebit, iar chefii mai că nu au crezut că ea a fost cea care a făcut preparatul.
„Nu cred că ați gătit dumneavoastră. Până nu o să văd filmarea nu o să cred că l-ai făcut tu.”, a spus chef Dumitrescu.
Iulia i-a șocat apoi pe cei trei când le-a spus că are acasă mai multe animale exotice.
Mai am 56 de melci africani uriași, un tegu și doi buldogi francezi”.
Întrebată de Florin Dumitrescu cum se înțelege iubitul Iuliei cu toate animalele din casă, aceasta a răspuns:
Cred că am știut că este iubirea vieții mele când a venit acasă, cocoșul meu fiind acasă și fiind prima lui întâlnire cu iubitul meu. În momentul în care am intrat pe ușă, iubitul meu era cu cocoșul în brațe, eu am crezut că se pregătea să îl facă ciorbă, iar el a început să mă certe că de ce are creasta atât de uscată acest cocoș și nu îl dau cu ulei de cocos. Am crezut că glumește și că vrea să îl gătească, dar el vorbea serios
Foto -captură Youtube
Ultima modificare octombrie 13, 2022 2:26 pm