Mira, în lacrimi pe Instagram. Cu ce se confruntă solista: „Ieri am plâns de mi-a venit rău” / Video

.

Mira trece printr-o perioadă dificilă. După ce, zilele trecute, a fost implicată într-un accident rutier, viața i-a mai trimis încă o încercare solistei. În ciuda tuturor provocărilor întâmpinate în ultima perioadă, însă, Mira rămâne pozitivă.

Pe Instagram, Mira a anunțat că pisicile ei au micoză. Din cauza afecțiunii, lui Olly i-a fost rasă blana în totalitate. Îndurerată, cântăreața a mărturisit că, deși a plâns, știe că trebuie să fie pozitivă atât pentru ea, cât mai ales pentru pisicile sale.

Mira, în lacrimi pe Instagram, din cauza micozei pisicilor ei, Rai și Olly. „E ok, toate trec și așa avem de învățat!”

„Ieri am plâns de mi-a venit rău când am văzut-o (n.red.: pe Olly), dar trebuie să rămân pozitivă să îi pot ajuta să își revină. Tot ce vedeți negru este micoză. Are mai multe pete decât piele neafectată, iar doamna de la care l-am luat pe Rai a zis: «Sunt doar niște bubițe…». Abia aștept să fac materialul să vă povestesc toată întâmplarea asta. E ok, toate trec și așa avem de învățat!”, a scris Mira la Insta Story.

Și Mira s-a confruntat cu aceeași afecțiune în urmă cu o lună, preluând infecția, la fel ca Olly, de la Rai. „E ok, toate trec și așa avem de învățat”, a mai scris cântăreața într-o altă postare. În urma postărilor de pe rețelele sociale, Mira a primit un val de susținere din partea comunității sale online. „Câte mesaje am primit de la voi… empatizați cu mine. Ajută mult!”, a scris artista pe Instagram.

Rai s-a alăturat familiei Mirei anul acesta. Deși l-a cumpărat de la o crescătorie, Rai avea o sumedenie de probleme de sănătate pe care artista încearcă de câteva luni să le rezolve.

Citește și: Mira, implicată într-un accident rutier: „Mă încearcă Dumnezeu să vadă cât pot să duc. Pot!”

Citește și: Mira, schimbare spectaculoasă de look: „M-am întors în timp”. Cum a reacționat iubitul ei, Levi Elekes

Mira: „Mă doare sufletul să știu că sunt oameni care au animale și nu au grijă de ele”

„El este Rai, noul membru al familiei. Un pui de 3 luni de maine coon salvat, chiar dacă a fost cumpărat de la o crescătorie ce ne-a dat un dosar de documente să ateste rasa și toate cele. L-am primit cu râie în urechi pureci, micoză pe tot corpul + virusul herpes + o boală virală respiratorie care îl poate lăsa cu daune pe viața. Ni l-au dat CONȘTIENȚI că mai avem o pisica acasă care poate lua și ea tot”, povestea Mira în iunie 2023, pe Instagram.

Între timp, atât cealaltă pisică a Mirei, Olly, pe care o are din august 2022, cât și ea, au luat micoză de la Rai.

„Medicul a fost șocat pentru că nici unele pisici de pe stradă nu vin cu atâtea probleme. Nu contează dacă adopți sau cumperi, contează că ai în mâinile tale un suflet de care te vei îngriji toată viața lui. Una peste alta… nu știu morala acestei povești, mai degrabă mă doare sufletul să știu că sunt oameni care au animale și nu au grijă de ele și le tratează așa. Mai grav, le vând fiind doar o sursă de bani pentru ei. Șocant!!!”, mai povestea Mira în urmă cu câteva luni, pe rețelele sociale.

Citește și: Andreea Ibacka a povestit în ce mod adorabil l-a convins Namiko pe Tiago să meargă la grădiniță: „Este de un real ajutor” / Exclusiv

Citește și: Alex Velea, dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cine vor fi nașii: „Suntem prieteni de-o viață”

Mira a mai avut un motan, Pablo

Mira a mai avut un motan, Pablo, care s-a stins din viață în toamna anului 2020. Pablo s-a înecat cu fistic și, deși a fost operat de trei ori, nu a putut fi salvat.

„Ești un înger acum, iubitul meu. Îți mulțumesc pentru iubirea ta necondiționată. Te iubesc atât de mult și o să îmi lipsești. Pablo Ecomiau vă mulțumește în parte, pentru toate gândurile voastre frumoase”, a scris Mira atunci, pe Instagram.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton