Mesaje de La mulţi ani pentru soţ

.

Fii pregătită de ziua lui cu un mesaj plin de dragoste și afecțiune! Fie că este ziua de naștere sau ziua de nume, când nu ești lângă el, trimite un mesaj de La mulți ani pentru soț și îl vei surprinde cu dăruirea ta!

Cât de frumos și romantic este să trimiți câteva mesaje de dragoste și de La mulți ani pentru soț pe telefon sau pe contul de e-mail! Chiar dacă îi oferi cea mai caldă îmbrățisare dimineața, înainte de a pleca de acasă, chiar dacă vă vedeți seara și petreceți împreună cu șampanie și tort, în cursul zilei trimite-i câteva mesaje pline de dor și dragoste, să simtă că ești cu adevărat lângă el!

Cu atât mai mult, trebuie să te inspiri din mesajele de La mulți ani pentru soț pe care ți le propunem, dacă nu reușiți să fiți împreună de ziua lui, dacă vă aflați în orașe sau în țări diferite, la mii de kilometri distanță.   

Mesaje pline de pasiune și dor!

La mulți ani, dragostea mea! Tu ești lumina mea, tu ești căldura mea, tu ești viața mea și tot ce este mai bun în ea. Fără tine, nu aș fi femeia frumoasă pe care o vezi, fără tine nu aș fi femeia puternică și ambițioasă pe care o cunoști! Doar dragostea ta mă face fericită, puternică și senină! Mi-e dor de tine în fiecare secundă în care nu ești lângă mine și tot ce îmi doresc mai mult este să fii mereu fericit și împlinit lângă mine!

La mulți ani, dragul meu drag! Cel mai drag soț din lume! Abia ne-am despărțit și deja mi-e dor de ochii tăi, de zâmbetul tău, de pielea ta, de îmbrățițările tale! Abia aștept să te țin iar în brațe și să te sărut cu drag, să simți cât de mult te iubesc și cât de fericită sunt cu tine!

Nimic nu mai are culoare, parfum și savoare, dacă nu ești tu lângă mine. De când ne-am căsătorit, am descoperit cât de frumoasă este viața plină de dragostea ta, de pasiunea ta și de îmbrățișările tale. Nimic nu se compară cu săruturile tale pline de dor! La mulți ani, iubitul meu soț! Nu există cuvinte să scriu cât de drag îmi ești și cât de mândră sunt că ești soțul meu!

Am mai auzit povești frumoase de dragoste, am întâlnit oameni fericiți în doi, dar până la tine nu credeam să întâlnesc o dragoste mai caldă, mai frumoasă și nemuritoare precum cea pe care o trăim noi. Astăzi este ziua ta de naștere, este ziua omului care m-a convins că merită să am încredere în ceea ce e mai bun pe lume. Nu știu cum să-ți mulțumesc pentru asta. Poate spunandu-ți pur și simplu „TE IUBESC”! Și te ador că mi-ai dăruit o căsnicie perfectă! La mulți ani frumoși, la mulți ani creativi, la mulți ani sănătoși, dragostea mea!

Iubirea ta este energia mea și tu ești motivul pentru care fac toate lucrurile bune din viața noastră! Vei avea toată viața inima mea, dragostea mea, pasiunea mea! Nimeni nu va mai fi vreodată în sufletul meu, unica mea iubire ești tu și azi sunt fericită că este ziua ta. La mulți ani, dragul meu soț, cel mai special și binecuvântat soț din lume!

Mesaje și urări de La mulți ani pentru soț

Mesaje de La mulţi ani pentru soţ

La Multi Ani, iubitul meu soț! Sper ca ziua ta să fie plină de fericire, iubire și momente frumoase alături de mine și toți cei dragi nouă. Tu ești raza mea de lumină și îți doresc numai bine în viață, să nu ai parte decât de bucurii și zile senine.  

Te iubesc infinit, dragul meu! În adâncul inimii mele știu că pot avea încredere în tine orbește. Dar tu m-ai învățat ceva mai important – să am încredere în mine orbește. La Multi Ani, sufletul meu scump!  

Ziua în care te aniversăm pe tine și ziua în care aniversăm căsnicia noastră sunt cele mai frumoase zile din an pentru mine. Să ai parte de cea mai fericita aniversare, soțul meu drag! Sper să te bucuri toată viața de fericire, de împliniri și realizări frumoase și mai ales de mine și de copiii noștri!

La Multi Ani fericiți, dragul meu! Tu ești soțul meu, cel mai bun prieten, lumina vieții mele și cel care îmi face inima să bată cu putere. La Multi Ani, dragul meu drag, singurul om fără de care nu pot trăi.

La Multi Ani, iubirea vieții mele! Ești raza mea de soare și motivul pentru care zâmbesc în fiecare zi. Îți doresc să ai parte de un an minunat și să știi că mereu te voi susține și te voi iubi necondiționat. 

Dragul meu soț, La Mulți Ani cu dragoste și recunoștință! Sărbătorim astăzi ziua ta specială și îți doresc un an plin de împliniri și satisfacții. Ești sursa mea de fericire și îți mulțumesc pentru tot.  

La Multi Ani, sufletul meu pereche! Ziua ta speciala este și ziua mea specială, pentru că te am alături. Iți doresc un an minunat, plin de sănătate, fericire și realizări. Te iubesc enorm!

Mesaje de dor și recunoștință

La mulți ani, dragul meu soț! Vreau să te văd sănătos, dacă tot ai mai îmbătrânit cu un an, și fericit alături de mine și de copiii noștri. Te îmbrățisez cu dor, abia aștept să ajungi acasă și să deschidem o sticlă de șampanie, să te strângem în brațe toți și să simți cât de mult te iubim!

Îți mulțumesc că ești al meu, că ești tatăl copiilor mei și sprijinul meu necontenit. Să fii sănătos, să fii puternic, să fii iubit, apreciat, cinstit și admirat, pentru că meriți din plin. La mulți ani, dragă tati și la mulți ani, soțul meu iubit! Toată viața vom fi alături de tine, așa cum tu ești alături de noi la bine și la greu.

Un „La mulți ani” plin de dragoste, dor și mulțumire! Vreau să te știu mereu fericit și puternic, să îți împlinești toate visurile, iar dragostea mea să te inspire mereu!

La multi ani, dragostea mea infinită! Ești un om bun și sunt mândră că ești soțul meu, tatăl copiilor mei, definiția fericirii mele! Te iubesc până la cer și înapoi!

Inima mea este a ta pentru totdeauna și îți mulțumesc că îmi ești alături. Îți doresc o viață senină, lipsită de griji, de necazuri, de dureri și minciuni, de îndoieli și tristeți. Să fii mereu fericit și în clipele grele să știi că eu te voi iubi mereu! La mulți ani, sufletul meu!

Dragul meu soț, rămâi la fel de vesel, creativ, puternic și sănătos și cel mai bun tată din lume! Întotdeauna îți simt umărul, sprijinul și căldura. De sărbătoarea ta frumoasă, vreau să-ți doresc cele mai valoroase lucruri – sănătate și mulți ani fericiți de viață!

Dumnezeu să te binecuvânteze cu ani frumoși, plini de bucurii și sanatate alături de familia noastră frumoasă. La mulți ani, scumpul meu soț! Nimic nu este mai de preț pentru mine și pentru noi toți decât inima și fericirea ta!

Te felicit din toată inima cu ocazia zilei de naștere, îți doresc viață lungă, plină de bucurii și succese alături de mine și de copiii noștri, mult noroc și înțelepciune în toate deciziile pe care le vei lua. Să reușești să treci cu bine peste toate obstacolele, să ții fruntea sus indiferent de situație și să fii încrezător în propriile tale forțe știind că dragostea mea va fi mereu alături de tine și că mă rog pentru succesul tău. La mulți ani, iubitul meu soț!

La mulți ani pentru cea mai iubită persoană din viața mea. Mi-aș fi dorit să fiu acolo cu tine, să sărbătorim această zi specială! Dar indiferent cât de departe suntem, ne vom avea întotdeauna unul pe celălalt și ne vom revedea curând! Abia aștept să te strâng în brațe, să te sărut și să te văd cum zâmbești. La mulți ani plini de fericire!

Iubitul meu soț! Puternicul, înțeleptul și curajosul meu soț! Tu ești norocul meu în viață, fără tine eu nu aș avea nimic, tu ești totul meu! Îți doresc o zi de naștere fericită și multă sănătate. Vreau să fim împreună pentru totdeauna, în bucurie și în greutăți! La mulți ani!

Poate că nu voi fi capabilă astăzi să-ți ofer cel mai frumos cadou, dar toate gândurile și urările mele sunt îndreptate către tine. La mulți ani, dragul meu soț! Sufăr că ești departe, dar ne vom revedea curând și atunci te voi ține în brațe pentru totdeauna și nu te voi mai lăsa niciodată!

Felicitări de ziua ta și multă fericire îți doresc pentru toată viața! Îți doresc să nu-ți lipsească nimic din ceea ce te face fericit, te îmbrățișez cu toată dragostea. La mulți ani, iubitul meu soț!

Curajos. Creativ. Deștept. Determinat. Spiritual. Generos. Inteligent. Senzual. Întotdeauna calm. Așa îți doresc să rămâi și peste 100 de ani! La mulți ani, dragul meu soț! Nimic nu se compară cu dragostea ta și tot ce îmi doresc este să fii cu adevărat fericit!

foto: ProfiMedia Images

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton