Ioana Ignat: “Îmi câștig banii de la 11 ani”. Cum se menține în formă fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu / Exclusiv

.

Ioana Ignat dezvăluie regulile de la care nu se abate ca să rămână în cea mai bună formă. Artista, în vârstă de 26 de ani, ne-a povestit care sunt alimentele pe care le evită și recunoaște că primește constant pachete de la părinți pentru a nu consuma carne și ouă din comerț.

Cum se menține Ioana Ignat în formă

Ioana Ignat este pasionată de muzică și, din copilărie, a participat la diverse concursuri, care, i-au adus, de altfel, și primele câștiguri. A devenit cunoscută în urma participării la Vocea României, unde a ajuns în finală. De atunci, lucrurile s-au legat frumos în cariera muzicală, iar Ioana iubește ceea ce face și dedică aproape tot timpul muzicii.

“Sacrificiile sunt legate de timpul pe care nu-l petreci, poate, cu familia, cu oamenii apropiați. Cam asta sacrifici: timpul cu familia și cu oamenii apropiați și timpul cu tine până la urmă”, ne-a spus ea. Artista ne-a vorbit și despre perioada mai grea când a început să facă muzică serios și a trebuit să se adapteze noilor condiții. “Aveam 18 ani, mereu căutam să nu fiu singură, cred că asta. Aveam și surorile și părinții mai veneau la București. Eu mă duceam la Botoșani, dar căutam să nu fiu singură. Normal, ca un copil de 18 ani. Tot timpul aveam prieteni, stăteam la studio cu colegii, cu surorile care veneau la mine”, a declarat Ioana Ignat, pentru Unica.ro.

Citește și:  Sebastian Dobrincu, adevăratul motiv din spatele despărțirii de Ioana Ignat: „Am încercat tot”

Citește și: Sebastian Dobrincu vrea contract prenupțial când se însoară: „Mi se pare mai sigur”. Oare Ioana Ignat ce spune? / Video

Citește și: Cu ce viciu s-a luptat Ioana Ignat în adolescență: „Mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea”

Ioana Ignat: “Îmi câștig banii de la 11 ani”

Ioana Ignat este pasionată de muzică și are norocul să și facă bani din acest hobby. Talentul l-a descoperit din copilărie și tot de atunci a fost încurajată să participle la diverse competiții.

“Îmi câștig banii de la 11 ani, cam așa. De la 11 ani câștigam din concursuri, festivaluri, dar așa sume mai mari de pe la 15 ani, pentru că am intrat într-o trupă unde aveam evenimente constant weekend de weekend”, a declarat, pentru Unica.ro, Ioana Ignat.

“Pariu cu dragostea” este cea mai nouă piesă a ei. Dacă în ultimii ani se bucură de succes, nu întotdeauna traiectoria ei a fost așa. A avut parte și de dezamăgiri pe plan profesional, dar nu s-a lăsat doborâtă. “Muncind mai mult, încercând mai mult, experimentând mai mult. Am trecut cu alt succes, prin muncă, normal, prin munca constantă. Sunt destul de muncitoare, nu-mi place să pierd timpul”, a subliniat ea.

Ioana Ignat: “Încerc să mănânc cât mai organic, ouă de la mama, carne de la mama”

Pe lângă voce, piese bune, Ioana Ignat este și o prezență plăcută, având o condiție fizică de invidat. Și-a impus anumite reguli legate de alimentație, iar sportul rămâne o constantă în viața ei.

“Mă duc la sală când am timp liber sau merg în parc, mă plimb, alerg. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am sănătate să fac lucrul ăsta, că asta e cel mai important”, a spus, pentru Unica.ro, Ioana Ignat.

La capitolul mâncare, Ioana se bazează pe hrană din surse sigure, iar mama este cea care se preocupă de acest aspect.

“Evit pe cât se poate mâncarea procesată. Adică nu mănânc chipsuri și chestii de genul ăsta. Fast food-urile le evit, dulciurile încerc să le mănânc mai rar. Încerc să mănânc cât mai organic: ouă de la mama, carne de la mama. Ne mai trimit ai mei, ne mai fac pachete, ne mai trimit mâncare de acasă”, ne-a povestit artista.

Gătește și ea în măsura timpului liber și spune că este o activitate care îi face plăcere, mai ales că feedback-ul este unul bun. “Gătesc, îmi place să gătesc. E un refugiu așa, câteodată gătesc și nu mănânc. Adică îmi place să gătesc pentru alții”, ne-a spus Ioana Ignat. Până acum câteva luni, Ioana Ignat și milionarul Sebastian Dobrincu au format un cuplu. Cei doi s-au despărțit, dar au rămas în relații bune.

Citește: Imagini cu Anca Serea în costum de baie la 43 de ani. Soţia lui Adi Sînă are şase copii şi o siluetă de invidiat

Ana Baniciu, prima imagine cu chipul fiului său. „Miroase a lapte și iubire!” Cum arată nepotul lui Mircea Baniciu

Cum se simte Florin Piersic de când a început recuperarea. Noi detalii despre starea artistului

Selly, organizatorul festivalului Beach, Please!: „Sunt convins că și cei mai mari hateri, dacă ar sta cu mine o zi, și-ar schimba părerea despre cine sunt” / Exclusiv

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton