Ilinca Munteanu, iubita lui George Simion, a dezvăluit cum va arăta rochia de mireasă

.

A mai rămas doar o zi până la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu, iar pregătirile sunt în toi. Pentru că foarte multă lume este curioasă ce rochie de mireasă a ales iubita liderului AUR, tânăra a dat câteva detalii despre ținuta ei din ziua cea mare.

Ilinca Munteanu și George Simion se vor căsători civil astăzi, 26 august, la primăria Măciuca din județul Vâlcea, iar cununia religioasă va fi în data de 27 august, într-o bisericuță de lemn construită în stil maramureșan. Aceasta a fost special construită pentru acest eveniment lângă locația unde va avea loc petrecerea.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum solista Cristiana Răduță

Maurice Munteanu, noi declarații despre conflictul dintre Mihaela Rădulescu și comunitatea gay

George Simion a anunțat programul complet al nunții sale, unde 10.000 de persoane sunt așteptate

Ce au făcut Simona Halep și Toni Iuruc după ce s-a zvonit că antrenorul sportivei, Patrick Mouratoglou, le-a interzis să se vadă la turnee

Ilinca Munteanu, iubita lui George Simion, a dezvăluit cum va arăta rochia de mireasă

Ilinca Munteanu (24 de ani), iubita lui George Simion (35 de ani), a dezvăluit cum va arăta rochia de mireasă pe care o va purta în ziua cea mare. Pentru că cei doi vor avea o nuntă cu tematică tradițională, piese inspirate din portul popular românesc se vor regăsi și în ținuta miresei, care a fost creată la comandă.

Nu este chiar o rochie de mireasă tradițională complet. Este exact ce mi-am dorit eu, dar cu influențe tradiționale din zona mea, Ialomița, Bărăgan. Cu voal și trenă de patru metri, a mărturisit Ilina Munteanu pentru click.ro.

Iubita lui George Simion va avea opt domnișoare de onoare, care vor purta o fustă din voal și un corset tradițional, realizat, de asemenea, într-un atelier de croitorie. Și ceilalți invitați vor purta ținute cu motive populare.

Mirele va purta și el un costum tradițional. Acesta va îmbrăca o ie realizată într-un atelier din Vâlcea, pantaloni și cizme, dar și o „capă neagră” pe care a împrumutat-o de la un prieten. Motivele populare de pe ia de ginere sunt aceleași care se regăsesc și pe rochia miresei, dar și pe verighete.

Nunta lui George Simion, un adevărat spectacol

George Simion, liderul AUR se va căsători cu logodnica lui, Ilinca Munteanu, în satul Oveselu, comuna Măciuca, județul Vâlcea. La evenimentul care va avea loc sâmbătă, 27 august 2022, sunt așteptați 10.000 de invitați. Accesul la locație se va face pe baza unor brățări cu motive tradiționale, pe care este înscris mesajul „Uniți din iubire”, precum și data nunții.

George Simion a anunțat programul după care se va desfășura evenimentul, iar printre activități se numără plimbări cu balonul cu aer cald, foc de artificii, plimbări cu calul, teatru de păpuși pentru copii, spectacol oferit de artiști cu renume în România precum Theo Rose, Nicolae Furdui Iancu, Taraful lui Viorel Pană, naistul Nicolae Voiculeț, Ionel Tudorache și Taraful de la Vărbilău, Raluca Diaconu, Carmen Șerban.

De asemenea, vor fi amplasate corturi cu tematică folclorică ale unor meseriași din mai multe zone ale țării.

Și meniul va fi unul tradițional, cu mămăliguță și brânză sau sarmale, tocană din carne de vânat, preparată într-un ceaun, grătar de berbecuț și porc, precum și mititei.

George Simion va dona banii primiți la nuntă pentru construcția unui spital

George Simion și Ilinca Munteanu au invitat la evenimentul lor să participe un număr mare de persoane. Liderul AUR a mărturisit că banii care se vor strânge din darul de nuntă vor fi donați pentru construcția unui spital.

Pentru mine și Ilinca cel mai mare dar este ca oamenii să fie aici cu noi, îmbăcați în ie. Dar dacă vrea cineva să contribuie financiar, noi avem cutii pregătite pentru donații, iar acestea vor merge câtre construcția unui spital mobil. Este un proiect care va demara în luna februarie din anul viitor și la care eu țin foarte mult. Îmi doresc să rămână ceva după nunta noastră: acest spital mobil și bisericuța maramureșeană construită aici, pentru această ocazie, a dezvăluit George Simion.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton