Hannelore de la „Insula iubirii”, dezvăluiri din culise

.
Hannelore de la ”Insula iubirii” 2018 a acordat un interviu în care a dezvăluit multe lucruri din culisele emisiunii. A vorbit despre relația ei cu Bogdan, care acum i-a devenit soț, și despre ceea ce s-a întâmplat între ea și ispita Andi. 

Hannelore și Bogdan de la ”Insula iubirii” au stricat, cu siguranță, o parte din planurile producătorilor după ce au dat de înțeles, pe rețelele sociale, că au făcut deja nunta. Astfel, toată lumea și-a dat seama că relația lor a trecut de testul emisiunii și a devenit chiar mai puternică. Deși părea că a căzut în plasa ispitei Andi, Hannelore nu a mers până la capăt cu el, iar iubitul ei, Bogdan, nu numai că i-a iertat ”rătăcirea”, dar a și luat-o de soție. De altfel, Bogdan ar fi fost cel care a dorit să participe la emisiunea din Thailanda, după cum declară Hannelore pentru teotrandafir.com.

Hannelore de la ”Insula iubirii”, despre comentariile făcute la adresa ei

”Desigur toate cuplurile de pe insula aveau probleme de acasa. Acesta a fost si motivul pentru care ne-au ales. Diferite tipologii, diferite medii sociale, diferite probleme. Neincrederea fiind prezenta in toate cuplurile”, a declarat Hannelore, recunoscând, astfel, că în relația ei cu Bogdan existau probleme.

Întrebată despre comentariile răutăcioase făcute la adresa ei în mediul online, Hannelore spune că acestea au apărut deoarece ea a ieșit din tiparul emisiunii și nu a mers până la capăt cu ispita. ”Daca as fi facut ceea ce se  dorea  poate ca nici nu eram asa de rau vazuta. Faptul ca am iesit din tiparul emisiunii, faptul ca nu au obtinut ceea ce si-au dorit, a fost tot in defavoarea mea. Din surse sigure stiu ca eu am fost motivul pentru care ne-au ales si acela de a-si demonstra lor ca orice femeie pica. Oarecum asa mi s-a spus ca am fost o provocare pentru ei.”

Hannelore de la "Insula iubirii", dezvăluiri din culise

Hannelore de la ”Insula iubirii”, despre relația cu ispita Andi

”Fie a fost pus sa imi faca toate poftele, sa ma asculte, sa fie alaturi de mine, fie a facut-o de la sine. Oarecum a fost singura persoana care nu m-a lovit acolo. Este inevitabil sa nu te legi de o persoana in acel timp. 24 din 24, 3 saptamani…”, a spus Hannelore despre Andi, însă a menționat că în consideră un bărbat frumos și interesant.

Deși toată țara a văzut-o plângând după Andi, Hanner spune acum că interesul ei pentru ispită nu a fost foarte mare. ”Este un barbat frumos, interesant, dar care nu mi-a trezit mai mult interes.”

Întrebată despre concurentul Răzvan și atitudinea lui misogină, Hannelore a dat de înțeles că nu îl condamnă, ci că pune comportamentul lui pe seama mediului în care a crescut: ”Probabil asa e la el la Rahova, probabil asa a crescut si acestea au fost cuvintele pe care el le-a auzit.”

Hannelore de la ”Insula iubirii” 2018 s-a căsătorit cu Bogdan după încheierea emisiunii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton