Gina Pistol (40 de ani) a devenit mama unei fiice, Josephine Ana Maria, pe 9 martie 2021. Micuța este primul copil al prezentatoarei TV și al artistului Smiley (37 de ani). Pe Instagram, Gina a publicat mai multe imagini în costum de baie, la două luni de la naștere.
Gina Pistol, în costum de baie la două luni de la naștere
În fundalul videoclipului, prezentatoarea TV a redat o parte din discursul motivațional al Laurasiei Mattingly, Self Love. „Pot să mă accept exact așa cum sunt azi”, relatează Laurasia. Pe videoclip, Gina a scris: „Iubirea de sine este secretul fericirii”. Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!
Prezentatoarea de televiziune a apelat la un serviciu care-i livrează zilnic 3 mese și 2 gustări. Meniul Ginei este unul de menținere, nu de slăbire, în prezent alăptându-și fiica. De puțin timp, vedeta TV a reluat și antrenamentele fizice. Cu o lună în urmă, Gina le-a împărtășit urmăritorilor ei ce poate conține meniul ei zilnic.
La micul dejun, Gina a optat pentru o budincă din semințe de chia cu mango. Semințele de chia conțin substanțe nutritive precum fibre, proteine, grăsimi sănătoase, calciu, magneziu, fosfor, zinc, potasiu și vitaminele B1, B2 și B3.
Pentru a beneficia de aceste substanțe nutritive se recomandă consumul a cel puțin 30 de grame de semințe. Și fructul de mango conține numeroase substanțe nutritive precum proteinele, fibrele, vitamina C, vitamina A, acidul folic, vitamina B6, vitamina K, potasiu, calciu și fier, precum și antioxidanți.
Prima gustare a Ginei a constant într-o limonadă de cătină cu sirop de arțar. Cătina este foarte bogată în vitamina C, având aproximativ de zece ori mai multă decât citricele. Fructele de cătină sunt foarte valoroase din punct de vedere nutrițional.
La prânz, vedeta TV a mâncat file de șalău pane la cuptor și un piure de mazăre. Șalăul conține un număr redus de calorii și reprezintă o sursă importantă de proteine, calciu, acizi grași omega 3 (care nu pot fi produși de organismul nostru), fosfor, potasiu, magneziu, fier și vitamina B.
A doua gustare a constant în mai multe fructe de sezon și cina în chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry. Hrișca ajută la stabilizarea tensiunii arteriale; contribuie la curățarea ficatului; ajută bila să se curețe de toxine; elimină excesul de apă din organism; ajută celulele să se regenereze; îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv și îmbunătățește funcțiile cognitive, precum capacitatea de concentrare și memoria.