Doar cei cu un IQ ridicat pot descoperi cele 16 pisici ascunse în mulţimea de căţei!

.

Ia-ţi ochelarii și concurează împotriva cronometrului. Această provocare mentală cu tematică câinească poate părea drăguță, dar este de fapt incredibil de dificilă. De fapt, doar cei cu cel mai înalt coeficient de inteligență vor reuși să o rezolve.

Nu lăsați cățeii adorabili să vă înșele – acest puzzle dificil poate fi rezolvat doar de cei cu cel mai înalt coeficient de inteligență.

Creat de Fetch Club Shop, acest provocator puzzle este o modalitate excelentă de a-i ţine atât pe cei mici, cât şi pe cei mari atenţi pentru o vreme şi pentru a vă pune abilităţile vizuale la testul suprem. De fapt, studiile au arătat că teste de genul acesta de teste pot îmbunătăți semnificativ concentrarea și nivelurile de atenție ale unei persoane. În plus, este şi distractiv!

Citeşte şi: Test IQ cu 8 întrebări. Câte răspunsuri știi la acest test de inteligență?

Citeşte şi: 20 întrebări de logică. Câte răspunsuri ai știut?

Aşa că pregăteşte-te să concurezi împotriva cronometrului – pentru că nu vei avea mult timp la dispoziţie dacă vrei să demonstrezi că ai un coeficient ridicat de inteligenţă.

Crezi că poţi găsi toate pisicile?

Doar cei cu un IQ ridicat pot descoperi cele 16 pisici ascunse în mulţimea de căţei!

În imaginea de mai sus poți vedea o grămadă de căței drăguți, dar printre câini sunt ascunse 16 pisici sforăitoare. Şi ai doar opt secunde ca să le găsești pe toate – începând… ACUM!

Nu o să dăm niciun indiciu la acesta, dar dacă faci zoom pe fotografie, s-ar putea să poți observa puțin mai repede pisicuțele. Ai renunțat deja? Derulează în josul articolului pentru a verifica răspunsurile tale.

Beneficiile provocărilor mentale și a puzzle-urilor

Provocările mentale și puzzle-urile oferă o gamă largă de beneficii. Astfel că o minte ageră care este constant pusă la treabă înseamnă că vei fi mai sănătos pe termen lung.

Îți Antrenezi Mintea

Studiile arată că exercițiile mentale care îți testează puterea de gândire cu puzzle-uri de numere sau cuvinte pot stimula activitatea creierului. Acest lucru reduce riscul de demență, combate plictiseala de zi cu zi și îmbunătățește concentrarea și memoria.

Abilități Cognitive, Lobii Temporali și Frontali

Provocările regulate pentru creier și puzzle-urile care îți folosesc abilitățile cognitive ajută la îmbunătățirea capacității tale de a învăța, a abilităților tale de rezolvare a problemelor și a memoriei, pe măsură ce folosești anumite rețele neuronale specifice.

Capacitatea ta de a-ți aminti se bazează pe anumite părți ale lobilor temporali și frontali care sunt localizate în spatele frunții. Presupunerea că doar citirea cărţilor şi rezolvarea testelor sunt sifuciente pentru minte, este greşită. În realitate nu este suficient. Creierul tău are nevoie de un antrenament real care să te provoace și să te împingă mai departe.

Răspunsul testului!

Doar cei cu un IQ ridicat pot descoperi cele 16 pisici ascunse în mulţimea de căţei!

Sursă foto: mirror.co.uk

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton