Cum și-a convins Cristi Iacob soția să participe împreună la Power Couple: “Happy wife, happy life! Dar dacă ceva îi e incomod, nu suport”/ Exclusiv

.

Cristi Iacob și soția sa, Gabriela, se numără printre perechile participante la Power Couple România – La bine și la greu. Noua competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aduce la Antena 1, din 5 februarie, experiența unică trăită de nouă perechi de vedete față-n față cu cele mai inedite încercări. Juratul de la Te cunosc de undeva a dezvăluit, pentru UNICA.ro, cum a convins-o pe soția lui să facă parte dintr-o emisiune TV, având în vedere că Gabriela nu este o persoană mondenă.

Cristi Iacob și-a întâlnit jumătatea la teatru, în urmă cu 17 ani. De profesie actriță și ea, Gabriela și Cristi au fost distribuiți în spectacolul Îmblânzirea scorpiei de William Shakespeare, acesta fiind și momentul de debut al frumoasei lor povești de iubire. “Întâlnirea a fost fulminantă, păi acela a fost începutul, altfel nu se întâmpla nimic”, ne-a spus actorul. 3 ani mai târziu, Cristi și Gabriela și-au unit destinele, devenind oficial soț și soție.

Citește și:  Actorul Cristi Iacob va face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”

Cum și-a convins Cristi Iacob soția să participe împreună la Power Couple: “Happy wife, happy life! Dar dacă ceva îi e incomod, nu suport”/ Exclusiv

Cristi Iacob: “Am întrebat-o dacă vrea, pentru că, în general, noi, bărbații, vă cam ascultăm”

Cei doi actori au format una dintre cele mai discrete familii din showbizul autohton, până când soția juratului de la Te cunosc de undeva a fost de acord cu expunerea într-un reality show intrând astfel în cursa pentru câștigarea titlului de primul Power Couple România, dar și a premiului cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro. Cristi Iacob ne-a spus cum și-a convins soția să intre în această competiție TV, mai ales că Gabriela nu este o persoană mondenă.

“Nu ne supunem așa ca tâmpiții din orice, dar dacă ceva îi e incomod, nu suport”

“Am întrebat-o dacă vrea, pentru că, în general, noi, bărbații, vă cam ascultăm. De ce? Happy wife, happy life! Foarte simplu! Nu ne supunem așa ca tâmpiții din orice, dar dacă ceva îi e incomod, nu suport. Tu decizi dacă vrei. Noi într-adevăr avem o relație discretă. Nu îmi place să mă dau în bărci, nu ne place. Stăm cu pisica, mergem în creierii munților unde ne place, suntem mai sălbatici așa un pic. Preferăm un cort undeva sub o stâncă, decât 5 stele în Dubai, Dubaiul pentru mine nu există”, a declarat, pentru Unica.ro, Cristi Iacob.

Observând că emisiunea Power Couple prezintă interes pentru Gabriela, actorul a decis să o pună în legătură cu echipa emisiunii, pentru a-i oferi toate informațiile despre formatul TV.

“Uite, mă, ne cheamă acolo! Tu decizi! Oamenii de acolo care erau foarte siguri au convins-o. Vorbește cu ei, că nu o să aibă o persuasiune din asta jenantă, oamenii o să-ți spună: te bagi în așa ceva sau nu! “Încerc. Dacă sunt cu tine, e bine!” Bine, gata, hai!”, a povestit, actorul despre momentul în care au bătut palma cu Antena 1.

Cristi Iacob, despre soția lui: “E un om prea inteligent ca să reproșeze”

Filmările au avut loc în Malta timp de 6 săptămâni, perioadă în care au trecut prin teste extreme sau situații comice pentru a scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile.

Cum și-a convins Cristi Iacob soția să participe împreună la Power Couple: “Happy wife, happy life! Dar dacă ceva îi e incomod, nu suport”/ Exclusiv

Cristi Iacob și soția sa participă la Power Couple, din 5 februarie, la Antena 1

După ce și-a testat relația la Power Couplu România, actorul ne-a mărturisit ce a descoperit în urma emisiunii.

“O să fiu sentimental, că așa sunt eu, asta ne diferențiază de maimuțe. Am descoperit că uneori nu eram atent la Gabriela cât trebuie. Nu mi-a reproșat niciodată, e un om prea inteligent ca să reproșeze.  Și atunci am redescoperit-o, ne-am redescoperit cumva și am zis că mână în mână putem face față unor lucruri”, a adăugat, pentru UNICA.ro, Cristi Iacob.

Citește și: Cristi Iacob și soția sa, Gabriela, își pun relația la încercare la Power Couple: „Ne certăm din fleacuri. Iese cu scântei”

Sursa foto: PR Antena 1

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton