Cum să obții fotografii instagramabile pe plajă. Trucuri și sfaturi despre cum să stai la poze

.

Vacanțele la plajă sunt momentele perfecte pentru relaxare, distracție și, desigur, pentru a captura amintiri frumoase care să strălucească pe feed-ul tău de social media. În era digitală, documentarea aventurilor noastre s-a transformat dintr-o simplă distracție, într-o artă. Fie că îți dorești să împărtășești momente speciale cu prietenii și familia, sau pur și simplu vrei să îți creezi un album de amintiri memorabile, pozele de pe plajă pot fi extrem de spectaculoase. Cum poţi obţine fotografii de plajă perfecte și instagramabile în doar câţiva paşi?

Cum să obții fotografii instagramabile pe plajă

Capturarea momentelor frumoase a devenit sinonimă cu social media-ul. Pentru a avea succes pe internet, este esențial să obții poze grozave și estetice. Chiar dacă am descoperit cum să folosim ora de aur şi filtrele, poziționarea în fața camerei poate fi încă o provocare. Cum poţi obţine nişte poze instagramabile de pe plajă?

Cele mai bune poziții pentru ședințele foto pe plajă

Întinsă pe plajă

Aceasta este o poziție clasică pentru femei, pe plajă. Îmbrățișează-ți feminitatea și devin-o una cu plaja. Încearcă această poziție în jurul orei de aur pentru a obține cea mai bună imagine, când nisipul strălucește, iar tu vei străluci împreună cu el.

Arcul balerinei

Ești o dansatoare nativă? Dacă da, arată asta prin această poziție elegantă pe plajă. Dacă nu, nu te teme să încerci. Rochia vaporoasă, părul purtat de briza oceanului și picioarele scăldate în nisip vor construi o nouă definiție a frumuseții. Poza de balerină pe plajă va adăuga o notă artistică și grațioasă profilului tău de social media.

Mersul spre apus

Soarele devine punctul culminant al oricărei călătorii la plajă. Este terapeutic să privești răsăritul și apusul soarelui. Acest moment devine și mai frumos când îl capturezi într-o fotografie pe plajă. Roagă-ți prietenul, partenerul sau oricine e cu tine să îţi facă câteva instantanee în această poziţie. Privește spre soare și lasă magia să se întâmple!

Şezlongul nelipsit de lână piscină

Dacă te bucuri de un sejur într-un resort sau pe o plajă privată, profită de scaunele de piscină pentru o poziție foto perfectă. Aceasta este una dintre cele mai bune poziții pentru fetele care călătoresc singure. Relaxează-te pe şezvolng lângă piscină, cu un cocktail în mână și cu un zâmbet larg pe față, şi obţine o fotografie de neuitat.

Alergarea tip Baywatch

Inspirată din faimoasa serie TV „Baywatch”, această poziție implică alergarea pe plajă. Este o poziție dinamică și plină de energie, perfectă pentru a adăuga un pic de acțiune feed-ului tău. Asigură-te că ai un fotograf rapid și pregătit să capteze momentul exact când alergi pe plajă.

Poza cu palmierul

Cuibărește-te lângă un palmier şi voila!, ai o poză de pe plajă deja ideală pentru social media. Frunzele verzi ale palmierului și albastrul cerului și oceanului vor crea un contrast minunat în fotografiile tale.

Ce sfaturi trebuie să urmezi ca să ai nişte poze super reuşite

Pentru a te asigura că fotografiile tale de pe plajă sunt mereu reușite, iată câteva sfaturi utile:

  1. Nu-ți încrucișa picioarele: Acest lucru te poate face să pari nervoasă sau precaută. Încrederea este întotdeauna cheia.
  2. Arcuiește-ți spatele: Nu te apleca, deoarece asta va face ca poza ta să pară neîngrijită.
  3. Lasă-ți mâinile libere: Lasă-ți mâinile să se miște natural, ca și cum ai simți briza plajei în jurul tău.
  4. Ține-ți bărbia ridicată: Astfel, fața ta va fi bine încadrată și capturată în fotografie.
  5. Încearcă să ții ochii deschiși: Soarele te poate face să clipești, dar poți încerca să porți ochelari de soare sau o pălărie de plajă pentru a evita acest lucru.

Fotografiile de pe plajă sunt o modalitate minunată de a imortaliza momentele de relaxare și fericire. Cu aceste poziții și sfaturi, vei putea să-ți îmbunătățești profilul de social media și să creezi amintiri frumoase pe care le vei prețui pentru totdeauna.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton