Cum să faci o geantă de plajă din material textil

.
Deşteptăreţele se descurcă singure atunci când vine vorba de haine sau accesorii unice. Tocmai de aceea, azi îţi propunem un nou proiect – o geantă de plajă încăpătoare, colorată şi foarte cool!

E simplu de făcut, îţi promitem!

În primul rând, vei avea nevoie de aproximativ 1 metru pătrat de material, asta în cazul în care îţi doreşti o geantă cu adevărat încăpătoare. Alege un material vesel, colorat şi treci la treabă! Pliază pe jumătate materialul, formând un dreptunghi, pe care la rândul său îl vei plia pe jumătate. Apucă-te şi coase cu o aţă mai groasă, de jur împrejurul genţii, cusături cât mai dese. O bandă dublu adezivă te va ajuta să “sulfilezi” marginile de sus. Apoi întoarce geanta pe dos, pentru a ascunde cusăturile.

Dacă vei face o vizită celei mai apropiate mercerii, vei vedea că ai o mulţime de variante pe care le poţi folosi ca barete – fie optezi pentru cureluşe din piele, fie pentru unele din plastic, fie chiar pentru o sfoară groasă. Tot ce trebuie să faci este să găureşti marginile genţii, să introduci baretele şi să le înnozi pe dinăuntru. Şi gata, acum ai cea mai frumoasă geantă de plajă!

Iar dacă geanta ta se va murdări la plajă, nu ai de ce să-ţi faci griji! Bonux o va curăţa de îndată! Curat, proaspăt și economic, Bonux 3 în 1 este alegerea Deșteptărețelor!

Foto: femeie cu geanta de plaja/ Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton