Cristina Bălan a slăbit 9 kg în 6 luni. Cum a reușit: „Mănânc și dulce”

.

Cristina Bălan a devenit mama unei fiice, Nadeea Sofia, pe 30 decembrie 2022. În timpul sarcinii, câștigătoarea sezonului 5 „Vocea României” a luat în greutate mai multe kilograme pe care acum își dorește să le dea jos. A slăbit 9 kg în ultimele 6 luni și își dorește să mai slăbească încă 7.

Cristina Bălan are trei copii, pe gemenii Toma și Matei, care au sindromul Down, și pe Nadeea. Numele micuței a fost ales de frații ei mai mari. Pe nașa fetiței o cheamă Andreea, nume pe care Toma și Matei îl pronunță Nadeea. Iar Sofia este numele unui personaj din desene pe care gemenii îl îndrăgesc.

Cristina Bălan a spus cum a slăbit 9 kg și câte mai vrea să slăbească

Cristina Bălan a slăbit 9 kilograme în ultimele 6 luni. Acum, solista are 69 de kilograme la 1,70 m înălțime, având un indice corporal normal la înălțimea ei. Cu toate acestea, cântăreața își dorește să ajungă la o greutate de 62 de kilograme, așadar să mai slăbească încă 7 kilograme.

„Până acum am slăbit 9 kilograme de când mi-am propus să fac asta, de jumătate de an aproximativ… cam așa. Țin dietă în sensul că nu mai mănânc după ora 19:00 – 20:00 până a doua zi pe la 9:00 – 10:00. În rest mănânc normal, adică fără mari restricții, pentru că alăptez. Mănânc și dulce, da, recunosc, am o slăbiciune pentru untul de arahide cu miere”, a declarat Cristina Bălan, pentru Click!.

Citește și: Cristina Bălan: „Nu ne permiteam să avem încă un copil cu nevoi speciale”. Cum a aflat că va naște o fetiță perfect sănătoasă

Cristina Bălan își ascultă corpul și are un stil de viață activ. Artista merge regulat la sală, unde este îndrumată de un antrenor personal. În mediul online, Cristina publică adesea selfie-uri surprinse după antrenamentele intense de la sală.

„Pot spune că am slăbit în centimetri mai mult. La mine cântăresc foarte mult și glandele mamare, laptele din sâni și tot așa. La haine port mărimea M, deci nu se poate spune că sunt grasă. Am 69 de kilograme și indicele corporal normal la 1,70 înălțime. Eu vreau să slăbesc până ajung la 62 kilograme și de acolo mai vedem. O iau încetișor, îmi respect nevoile, nu vreau să mă frustrez, nu e bine pentru bebe”, a mai declarat Cristina Bălan, pentru sursa citată.

Citește și: Cristina Bălan își mai dorește copii. „Șase, ca Anca Serea!”

Cum s-au cunoscut Cristina Bălan și soțul ei

Timp de 12 ani, între Cristina și soțul ei, Gabriel Bălan, a existat doar o frumoasă prietenie. Perechea s-a cunoscut prin intermediul jobului, Cristina fiind solista trupei Impact, iar Gabriel managerul acesteia. Cei doi au devenit părinți în anul 2013.

„Noi ne-am întâlnit întâia dată prin 2001. Vreo doi ani nu ne-am prea intersectat decât foarte rar. Dar din 2003, 2004, am început să și lucrăm împreună. De-atunci am fost scai unul de altul. N-a mai scăpat de mine, nici eu de ea”, a spus Gabriel Bălan, în emisiunea „Vorbește lumea”. 

Citește și: Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, trag din greu pentru terapiile copiilor cu sindrom Down. „Financiar vorbind, lucrurile nu sunt tocmai roz”

Citește și: Cristina Bălan: „Am fost acuzată că am născut copii defecți. Și că am împovărat societatea!”

„Încă de pe atunci eram foarte apropiați. Am simțit că pot să mă bazez pe el. (…) Eu nu m-am prea deschis față de mulți oameni”, a spus și Cristina. „Am ajuns să devenim părinți și să mi se confirme acel sentiment și instinct avut încă de atunci, că este un om pe care mă pot baza”, a completat.

Trecând de la prietenie la relație, perechea a fost stângace la început. „A fost o adaptare așa, dar a venit totul natural. În momentul în care am luat decizia să depășim granița, a fost all-in. Nu pentru o săptămână, două. (…) Am fost puși în tot felul de situații, și plăcute și mai puțin plăcute, astfel încât să ne știm limitele destul de bine”, a mai povestit Gabriel Bălan.

Foto: Instagram; Facbook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton