Christina Applegate, apariție dureroasă, în baston, la Emmy Awards 2024. Actrița a izbucnit în lacrimi pe scenă: „Voi plânge și mai mult!”

.

Christina Applegate a impresionat publicul prezent la Premiile Primetime Emmy 2024 cu apariția sa. Cea de-a 75-a ediție a spectacolului de premiere a avut loc în seara zilei de 15 ianuarie, la Peacock Theatre din California și, așa cum era de aștaptat, evenimentul a fost în atenția tuturor.

Dar poate cel mai emoționant moment al serii a fost cel în care Christina Applegate urcat pe scenă pentru a prezenta premiul pentru „Cea mai bună actriță în rol secundar” și pentru „Cea mai bună actriță principală într-un serial de comedie”. Actriței, în vârstă de 52 de ani, i s-a alăturat pe scenă gazda emisiunii Anthony Anderson.

În timp ce Applegate urca pe scenă, toți cei prezenți în sală s-au ridicat în picioare și au început să aplaude. Îmbrăcată într-o rochie bordo, elegantă, din catifea, superstarul de la Hollywood s-a ajutat de un baston pentru a se putea deplasa.

Actrița, care și-a dezvăluit public diagnosticul de scleroză multiplă în 2021, a fost vizibil emoționată de reacția publicului și a izbucnit în lacrimi.

„Vă mulțumesc mult! Doamne! Mă faceți să mă simt rușinată [și de dizabilitatea mea] pentru că vă ridicați în picioare”, a spus ea, stârnind râsete din partea publicului. „Corpul acesta nu este de la Ozempic”, a adăugat Applegate, făcând o referire vicleană la controversatul medicament de slăbit.

„Unii dintre voi s-ar putea să mă cunoască drept Kelly Bundy din ‘Familia Bundy’”, a spus actrița. „Nu trebuie să mă aplaudați de fiecare dată când fac ceva”, a adăugat ea după ce a primit încă o rundă de aplauze.

Apoi, a precizat cu glasul tremurând: „Voi plânge și mai mult decât am plâns până acum!”

Christina Applegate se luptă cu sleroza multiplă din 2021

Christina Applegate, câștigătoare a premiului Emmy pentru interpretarea lui Amy, în serialul „Friends”,
a anunțat în 2021 că suferă de scleroză multiplă.

„A fost o călătorie ciudată. Dar m-au sprijinit mult oameni pe care îi cunosc, care au şi ei această afecţiune. A fost un drum greu. Dar, după cum ştim cu toţii, drumul continuă. Cu excepţia cazului în care un tâmpit îl blochează” – a transmis ea la vremea respectivă.

Citeşte şi: Christina Applegate, prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. A primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Citeşte şi: Christina Applegate, prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. A primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Citeşte şi: Christina Applegate, diagnosticată cu scleroză multiplă: „A fost un drum greu”

Un an mai târziu, în 2022, actrița a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

„Am făcut lucruri cu adevărat interesante în viață, dar viața a început când eram mică și așteptam la rând pentru a vedea primul Star Wars pe această stradă la acel teatru. Și privind la aceste lucruri (n.r. stele) mă gândeam: „Cine sunt acești oameni? Ce sunt aceste lucruri? Au făcut ceva bine? Au făcut ceva greșit? Orice ar fi, vreau și eu una. Vreau una”, a spus Christina Applegate, citată de People.

„Cea mai importantă persoană din lumea asta este fiica mea”

La evenimentul de primire a stelei, Christina Applegate a stat pe un scaun, neputând rezista în picioare prea mult timp din cauza problemelor de sănătate. Și atunci a izbucnit în lacrimi, în special când a venit momentul să îi multțumescă fiicei sale, Sadie Grace LeNoble (11 ani).

„Cea mai importantă persoană din lumea asta este fiica mea. Înseamni mai mult decât îți poți imagina. Ești atât de frumoasă și bună și iubitoare și inteligentă și interesantă și sunt binecuvântată că am ocazia să te trezesc zilnic și să te duc la școală. Însemni totul pentru mine. Mulțumesc că îmi ești alături” – a declarat ea atunci.

În 2004, Christina Applegate a fost nominalizată la premiile Emmy pentru rolul din „Friends”. În 2008 şi 2009, a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriţă într-un serial comedie pentru rolul din „Samantha Who?”. Au urmat apoi nominalizările din 2019 și 2020 pentru cea mai bună actriţă în rol principal pentru „Dead to Me”.  De asemenea, a fost nominalizată la Globurile de Aur şi a fost selectată de mai multe ori pentru Sindicatul Actorilor Americani şi People’s Choice Awards. 

Foto – Profimeidia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton