Cele mai populare buchete de mireasă pentru 2024. Spre ce trebuie să se îndrepte miresele anului viitor / Exclusiv

.

Anul 2024 se apropie cu pași repezi, iar viitoarele mirese au început deja să își organizeze nunta perfectă. Orice femeie visează la rochia ideală, dar și la buchetul care o va însoți la altar. Dacă nu știi ce fel de flori să alegi pentru a crea cele mai frumoase buchete de mireasă, găsești mai jos sfaturi ale unui organizator de nunți.

Nunta este ziua la care femeile visează, astfel că totul trebuie să fie bine pus la punct în ziua cea mare. De la rochii și costume, la aranjamente și buchete. Iar când vine vorba despre a da tonul și stilul unei nunți, florile reprezintă unele dintre cele mai importante decizii.

Trendurile anului 2024 pentru buchete de mireasă

Alecsandra Ciudoiu, event planner și joy creator la How Eventful, a vorbit în exclusivitate pentru Unica.ro despre trendurile anului 2024 în materie de nunți și buchetele de mireasă.

„2024, din punctul meu de vedere, este despre culoare, despre nuanțe de corai, albastru, mov, roz și galben, despre culori vii și pline de bucurie. Se folosesc lumini multe, drapaje și materiale fine”, a spus Alecsandra Ciudoiu.

„Pentru buchetele de mireasă se merge mai mult pe culori vii în trend și variantele clasice de alb, verde și nuanțe pământii”, a precizat event planner-ul.

Citește și: Coafuri de mireasă în tendințe în 2024. Se renunță la cocuri supra ornamentate și cu volum excesiv / Exclusiv

Citește și: Top 12 cele mai frumoase rochii de mireasă din toate timpurile. Cum au arătat la nunta lor mai multe celebrități

Cât despre ce fel de flori sunt în trend pentru buchetele de mireasă în 2024, Alecsandra spune că trandafirii rămân printre cele mai apreciate flori.

„Trandafirii rămân în trend, doar că anul acesta vom avea parte de culori mult mai vii față de alți ani când s-a mers pe nuanțe pastel. Hortensiile bogate în culorile lor magice rămân în trend și anul acesta. În mare vogă pentru sezonul următor sunt orhideele. Preferații tuturor pentru perioada de primăvară și început de vară rămân bujorii, ai căror culoare și miros reușesc să captiveze mereu”, a explicat experta.

Există, însă, și niște flori care până acum nu prea se regăseau în buchetele mireselor, și anume, garoafele.

„O alegere ieșită din tiparele nunților în 2024 o reprezintă garoafele. Ajută foarte mult pentru că se găsesc într-o varietate foarte mare de culori”, a subliniat Alecsandra Ciudoiu de la How Eventful.

Cum alegi florile pentru nuntă

La fel de importante sunt florile din aranjamentele de la mese.

„Ca și aranjamente și decorațiuni florale se merge pe decorațiuni de impact și când zic de impact nu vorbesc despre dimensiuni mari neapărat, ci despre bucuria culorilor. Aranjamentele de pe mese vor merge mai mult pe un trend de aranjamente la baza mesei, înlocuind aranjamentele clasice înalte”, a afirmat experta în organizarea nunților.

Citește și: Ce simbolizează buchetul de mireasă ales de Gina Pistol pentru nunta cu Smiley

Citește și: Cât au costat rochiile de mireasă ale femeilor din familiile regale. Cea purtată de regina Elisabeta a II-a, printre cele mai scumpe

De asemenea, Alecsandra Ciudoiu ne-a dat și câteva sfaturi pentru alegerea florilor de nuntă: „În primul rând trebuie să știi ce flori sunt în sezon în perioada în care ai nunta programată. Alege un florist și un event planner cu care să rezonezi. Dacă îți place foarte mult ceea ce face, dar dintr-un motiv anume se pare că nu sunteți pe acceași lungime de undă, mai caută, este vital ca tu și floristul să vă puteți înțelege ca două prietene pentru a putea ajunge la rezultatul mult visat de tine”.

„Nu vâna mereu cel mai mic preț. De exemplu dacă primești un cost de 500 lei / aranjament de la doi floriști preferați de tine și primești și un cost de 250 lei pentru același aranjament, aici este posibil ca rezultatul final să nu fie cel pe care ți-l dorești. Floriștii corecți au cam aceeași plajă de prețuri”, a avertizat event planner-ul.

La fel de important este modul în care sunt transportate florile la locație. În acest sens, trebuie să te asiguri că aranjamentele tale vor fi aduse la locație cu o mașină frigorifică.

De asemenea, Alecsandra Ciudoiu ne-a spus că mirii nu mai aleg varianta clasică de eveniment în săli tradiționale.

„Se merge pe varianta de autenticitate, de locații tip hambar, tip seră. Tot concepul pornește de la ideea de petrecere relaxată între prieteni”, a explicat event planner-ul.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe buchete de mireasă și aranjamente florale

Sursă foto: Alecsandra Ciudoiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton