în ciuda voinţei tale, nu te poţi opri din căscat
te mobilizezi: ieşi la aer, faci mişcare etc.
alimentaţie bogată în legume şi fructe, săracă în proteine de origine animală (care îngreunează digestia)
se foloseşte grâu din ultima recoltă
Mod de preparare: se aşază grâul (se lasă într-un vas, pentru 3-4 zile, 3-4 linguri de boabe de grâu), peste care se toarnă o peliculă fină de apă (1-2 linguri); se lasă într-un loc bine luminat şi cu suficientă căldură (30-37 grade C) timp de 5-6 zile (iarna – uneori mai mult); se verifică, după cea de-a 3 a zi, dacă a început să încolţească
Administrare: când au apărut primele boabe de grâu încolţit, începi să consumi câte o lingură pe zi, dimineaţa; grâul încolţit este un energizant important, datorită conţinutului bogat în vitaminele B şi C şi în enzime
băi de aer rece: afară, în aer liber sau în cameră, cu geamurile larg deschise, dimineaţa la sculare; cu toracele gol (sau îmbrăcat uşor – valabil pentru genul feminin şi pentru exerciţiile în aer liber), stai câteva minute în faţa geamului, expunându-te aerului curat şi făcând mişcări uşoare ale mâinilor şi picioarelor; o primă expunere poate dura 3 minute; în zilele următoare, expunerea se măreşte treptat, până la 20 de minute
Află cât de bine te potrivești cu partenerul tău!