odihnă
cu uleiurile aromate: ienupăr, mentă, cimbru, brad, trandafir
se foloseşte grâu din ultima recoltă;
Mod de preparare: se aşază grâul pentru 3-4 zile (se pun, într-un vas, 3-4 linguri de boabe de grâu), peste care se toarnă o peliculă fină de apă (1-2 linguri), se lasă într-un loc bine luminat şi suficient de cald (30-37 oC), timp de 5-6 zile (iarna chiar mai mult); se verifică, după a 3-a zi, dacă a început să încolţească; în momentul în care apar primele boabe de grâu încolţit
Administrare: începi să consumi câte 1 lingură pe zi, dimineaţa; această cantitate este un energizant important, datorită conţinutului bogat în vitaminele B şi C şi în enzime
infuzie: 1 linguriţă de plantă la 250 ml de apă clocotită, se consumă 2 căni pe zi, în special în perioadele cu modificări atmosferice
decoct din 1 linguriţă din amestec în părţi egale de frunze de zmeur şi măceş, la 250 ml de apă; se fierbe 10 minute, se strecoară, se consumă 2 căni pe zi
infuzie din talpa-gâştii, ciuboţica-cucului, coada- calului şi cătină – în părţi egale; 1 lingură de plante la 250 ml de apă clocotită, se infuzează 5 minute, se consumă 3 căni pe zi, îndulcind cu miere.
Află cât de bine te potrivești cu partenerul tău!