se taie cartofii bucati si se introduc direct în storcatorul de fructe sau se dau pe razatoare; se stoarce sucul si se beau 50 ml dimineata, pe stomacul gol
cura cu tije de papadie, salata, timp de o saptamâna, cu pauza de câte o saptamâna; se poate repeta pe timp nelimitat
decoct: se pun 4 linguri de macese la 1 l de apa clocotita, se fierbe 8 minute, se strecoara, se consuma pe parcursul unei zile
tinctura din: lânarita – 2 g, iarba mare, radacina – 2 g, treifrati-patati – 4 g, menta – 4 g, papadie – 4 g, turita mare – 4 g; amestecul se umezeste cu 100 ml de apa rece, se lasa în repaus 2 ore, se adauga 200 ml de alcool de 80 de
grade, se agita, se lasa la macerat 10 zile, agitând zilnic de 2-3 ori; dupa aceea se strecoara si se pune într-un recipient din sticla cu dop etans; uz intern: câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, în ceai sau apa; uz extern: tamponari sau badijonari.
Află cât de bine te potrivești cu partenerul tău!