Cum stai cu ouăle? Dacă ai destule în frigider, încearcă reţetele pe care ţi le propunem

.

Banalul ou poate deveni vedetă în farfurie, dacă ştii să-l pui în valoare cu nişte reţete… extraordinare. Cum sunt cele pe care ţi le propunem azi. Pe lângă aspectul acestor preparate, vei vedea că şi gustul lor este de neegalat!

Coapte, cu şuncă

Ingrediente: 6 ouă (de găină sau de prepeliţă), 6 felii de şuncă, 100 g brânză Cheddar, 6 felii de pâine, 6 roşii cherry, sare, piper.

Preparare: se rumeneşte puţin şunca şi apoi se pune la răcit pe un prosop de hârtie. Se taie cerculeţe de mărimea formelor de brioşe din feliile de pâine. Se ung formele (de preferat, din silicon) cu puţin unt, apoi se tapetează lateralele cu feliile de şuncă, iar fundul, cu cerculeţele de pâine. Deasupra pâinii se presară puţină brânză rasă, apoi se sparge un ou în fiecare alveolă.

Pentru cei care doresc, iată câteva rețete de spanac si oua.

Mai mult pe Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton