Vinete umplute cu brânza

.

Dacă nu ai făcut niciodată vinete umplute, acum e momentul să încerci. Foloseşte această reţetă de vinete umplute cu brânză!

Ingrediente pentru vinete umplute cu branză

– 2 vinete
– 300 g telemea de vaca
– 2 oua
– 4 linguri cascaval ras
– 1/2 legatura marar
– o lingura ulei

Cum se prepară vinetele umplute cu brânză

1. Se spala vinetele si se taie în doua pe lung. Cu o linguria sau un cuţitas se scoate miezul care se toaca marunt.
2. Telemeaua se rade si se amesteca cu miezul de vinete si apoi cu ouale batute.
3. Vinetele scobite se ung cu ulei si apoi se umplu cu amestecul de brânza si oua. Se dau la cuptor pentru 25 de minute.
4. Cu 10 minute înainte de a fi gata, se scoate tava cu vinete si se presara cascavalul ras. Se servesc apoi cu marar fin tocat.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton