Supă de dovleac cu tofu

.

Delicioasă şi uşor de preparat, supa de dovleac cu tofu poate fi cea mai uşoară cină, dar şi un prânz ideal pentru invitaţii şi familia ta. Serveşte-o în coaja unui dovleac!

Cantităţi pentru 6 porţii

Timp de preparare: 30 de minute

Timp de gătire: 80 de minute

Temperatura cuptorului: 250°C

Ingrediente:

–    250 g de dovleac
–    2 linguri de zahăr tos
–    1 nucşoară mică, rasă
–    750 ml de lapte
–    50 g de tofu
–    1 ceapă tocată
–    curry
–    praf de usturoi
–    sare
–    ardei iute uscat

Preparare:

Spălaţi şi decojiţi dovleacul. Gătiţi în cuptorul Beko timp de 20 de minute la 250°C, folosind funcţia de gătire lentă. Scoateţi din cuptor când s-a înmuiat. Tocaţi tofu, ceapa, dovleacul, nucşoara, usturoiul şi curry cu robotul de bucătărie. Adăugaţi laptele şi turnaţi amestecul într-o cratiţă.

Puneţi restul ingredientelor şi gătiţi la foc mic, pe o zonă de încălzire foarte mică, aproximativ 60 de minute. Serviţi fierbinte.  

Sursa: gatesti-ingenios.ro

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton