Nu ştii ce prăjituri să faci sau ce mâncare să mai găteşti? Te ajutăm noi, cu cele mai simple şi mai gustoase reţete culinare, perfecte pentru tine şi familia ta.
Ingrediente (pentru 4 porţii)
â–º400 g roşii în bulion
â–º3 cepe â–º2 căţei de usturoi
â–º2 – 3 linguri cu ulei de măsline â–º2 linguri pastă de roşii â–º2 linguri oţet â–º 200 ml supă de legume â–ºsare â–ºpiper â–ºzahăr â–º400 g spaghete
â–º200 g parmezan
â–ºverdeaţă
1. Se curăţă ceapa şi usturoiul, se spală şi se toacă mărunt. Se călesc uşor într-o tigaie încinsă cu puţin ulei, apoi se sting cu oţet şi cu supă de legume. Se adaugă roşiile tăiate cubuleţe şi pasta de roşii. Se condimentează după gust cu sare, piper şi zahăr. Se lasă să fiarbă 10 minute, adăugându-se din când în când supă de legume.
2. Se fierb spaghetele în apă cu sare, se limpezesc cu apă rece şi se lasă la scurs. Se pun câteva picături de ulei şi se amestecă.