Rulouri de omletă cu carne de viţel

.

timp de preparare: 70 minute

Ingrediente pentru 6 persoane

► 400 g carne tocată de viţel
►6 ouă
► 1 ceapă
► 1 morcov mic
► 1/2 linguriţă vegeta
► ulei
► sare, piper
► piure de cartofi
► verdeaţă
Mod de preparare
1. Ceapa şi morcovul se curăţă, se taie şi se călesc 1 minut în puţin ulei, apoi se adaugă carnea tocată de viţel.
2. Se acoperă şi se lasă să fiarbă la foc potrivit, până când scade toată zeama lăsată. Se adaugă sare şi piper după gust.
3. Se bat cu furculiţa, se adaugă 1 linguriţă de făină, vegeta şi se amestecă bine.
4. Apoi se prepară 6 omlete. Cât sunt calde, se întinde pe fiecare umplutura de carne călită, se rulează, se taie în două şi se pun pe un strat de piure, ca să nu se desfacă.
5. Se introduc la cuptor pentru câteva minute şi se servesc cât sunt calde, cu salată sau murături.
Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton