Rulouri cu emmentaler

.

De multe ori ni se întâmplă să vrem să îi răsfățăm pe cei dragi sau poate chiar suntem luați prin surprindere de niște musafiri puși pe șotii. Asta nu înseamnă însă că trebuie să stăm ore în șir în bucătărie! Cu rețeta asta sigur vei putea să îi uimești pe cei dragi, dar și să te bucuri de timpul prețios petrecut alături de ei.

Ingrediente: 400 grame aluat de pizza congelat, 350 grame șuncă feliată, 12 felii subțiri de emmentaler, 8 linguri unt, 2 linguri zahăr, 1 lingură sos Worcestershire (opțional), 1 lingură muștar, 1 lingură semințe de mac

Preparare:

  1. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
  2. Se unge un vas de yena cu puțin ulei.
  3. Se întinde aluatul de pizza și se presează ușor pentru a-l subția, apoi se așază pe el feliile de șuncă și emmentaler.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

    
Vedete din Romania Vedete internationale