Pregăteşte o cină delicioasă!
O reţetă destul de complicată, însă rezultatele sunt de excepţie.
PENTRU 4 PERSOANE – PREPARARE: 35 MINUTE COACERE: 30 MINUTE
► 800 g muşchi de vită ► sare, piper ► 50 g felii de bacon ► 500 g roşii ► 3 ardei graşi ► 2 căţei de usturoi ► 2 linguri de ulei ► 1 ceapă mare ► 2 linguri de unt
►Se spală carnea, se taie felii subţiri şi se bat uşor, ca pentru şniţele. Se dau pe ambele părţi cu sare şi piper. Se înfăşoară fiecare într-o felie de bacon şi se dau deoparte. ► Se spală ardeii graşi şi roşiile. Se taie roşiile în sferturi, se scot seminţele din ardei şi se taie fâşii, alături de usturoiul curăţat. Se încălzeşte uleiul într-o tigaie şi se pune ceapa curăţată şi tocată la călit. Se adaugă roşiile şi se mai lasă la foc mic, încă 5 minute. Se adaugă apoi ardeii, usturoiul şi se fierbe totul la foc mic, timp de 20 de minute. ► Într-o altă tigaie, se pun la călit în untul încins bucăţile de tornedo preparate (câte 2-3 minute pe fiecare parte). Se întinde deasupra compoziţia de legume şi se mai lasă 3 minute pe foc. Se serveşte cu garnitură de cartofi fierţi.