Sunt convinsă că încă îţi mai este dor de o bucăţică de ciocolată cu mentă.
Sincer, este preferata mea, însă recunosc că nu am găsit până astăzi reţeta raw. Norocul a făcut să mă întâlnesc cu o prietenă pasionată de raw care mi-a dat vestea cea buna: Se poate face tort raw de ciocolată şi mentă!
Atunci să trecem la treabă zic!
Ca şi ingrediente ai nevoie de:
4 linguri de cacao 5 linguri de miere 2 linguri ulei de palmier 1 cană alune, nuci caju, seminţe sau migdale sau cate puţine din toate 1 sfert de cană de apă o legătură de frunze de mentă
Mod de preparare:
Nu este nimic greu în a face acest tort. Mai întâi lucrezi la blat. Nucile caju se pun în blender şi împreună cu 3 linguri de miere se obţine un blat delicios. Dacă ţi se pare că este ărea lipicios îl mai poţi tăia cu puţină apă. În partea a doua te ocupi de cremă. La fel, toate ingredientele în blender. Se mixează până când totul se transformă într-o compoziţir cremoasă. La final, cele două compoziţii, mai întâi blatul şi apoi crema, se pun într-un inel alimentar, se ornează cu câteva frunze de mentă şi se pun la congelator. După jumătate de oră prăjitura poate fi servită.