O reţetă inedită, care vă scoate meniul din cotidian şi va uimi oaspeţii. În plus, este răcoritoare, sănătoasă şi extrem de aromată. Iată cum să faceţi o supă de pepene galben cu busuioc fără foc. Ingrediente: 2 căni pulpă de pepene galben ¼ cană de ierburi proaspete (busuioc, mentă sau cimbrişor) Sucul de la două lămâi verzi 2 mango, fără coajă şi fără sâmburi 1 linguriţă levănţică Puţin ghimbir ras Mod de preparare: Amestecaţi pepenele, ierburile şi sucul de lime într-un blender. Adăugaţi bucăţile de mango, lavanda, ghimbirul şi amestecaţi până obţineţi o pastă omogenă. Ornaţi cu câteva frunzuliţe de busuioc şi,eventual, cu biluţe de pepene scobite cu linguriţa de îngheţată . Serviţi foarte rece, direct de la frigider. Poftă bună!
Foto: Thinkstockphotos