Ştiu că dulciurile frumos ambalate de pe rafturile magazinelor îţi fac cu ochiul de fiecare dată când treci pe lângă ele.
Lasă-mă, însă, să-ţi spun că nimic nu se poate compara la gust cu dulciurile raw. Nu mai vorbim cât sunt de sănătoase.
Ca să te conving, o să-ţi propun astăzi să încerci o reţetă de ciocolată de casă. Mai am un secret: este raw-vegan această reţetă, deci adio kilograme în plus.
Ingrediente:
1 avocado
4-5 linguri de ulei de palmier
3 linguri de miere
1 cană de migdale
100 gr de cacao pudră
1 cană de apă
1 baton de vanilie
Asemenea tuturor produselor raw, şi ciocolata de casă se face foarte uşor. Toate ingredientele se pun în mixer şi se amestecă până când se transformă într-o pastă. Apoi, cu ajutorul unei linguriţe, din această cremă se pune în forme de ciocolată, mici sau mai mari, după gust, iar apoi se pun la congelator.
După circa o oră se pot servi fără probleme pentru că, nu-i aşa, silueta nu este în pericol. Aici găseşti şi alte deserturi minunate!