Reţete raw: Cheesecake de mere cu cremă caramel şi scorţişoară fără foc

.

Ingrediente cremă caramel:

10 curmale fără sâmburi şi coajă
2 linguri unt de migdale sau nuci de macadamia
2 linguri sirop de agave sau miere
2 linguri extract de vanilie
3 linguri apă purificată
½ linguriţă sare de mare
1 lingură ulei de cocos

Combinaţi toate ingredientele într-un blender şi amestecaţi până la omogenizare.
Ornaţi cu felii de măr la care nu tăiaţi coaja sau chiar cubuleţe din mai multe soiuri. Turnaţi crema caramel raw, sau pur şi simplu sirop de agave peste felii, când le serviţi.
Poftă bună!
 

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton