Plăcinta cu mere şi tartele cu dovleac sunt printre cele mai gătite deserturi în acest sezon. Asta nu înseamnă că nu putem fi creativi sau că merele nu se pot prepara şi sub forma unui cheesecake delicios şi sănătos, în variantă raw-vegan. Iată cum se face un cheesecake de mere cu cremă caramel şi scorţişoară fără foc Ingrediente crustă:
2 ceşti nuci 1 ceaşcă curmale fără sâmburi, înmuiate şi fără coajă Un vârf de cuţit de sare de mare 1 linguriţă scorţişoară Esenţă de vanilie după gust
Amestecaţi nucile într-un blender, dar nu până la capăt. Adăugaţi şi restul ingredientelor.
Adăugaţi câteva linguriţe de apă de la curmale, cât să lege compoziţia. Presaţi într-o tavă de tartă şi daţi la frigider. Citeşte mai departe şi află cum să prepari crema de cheesecake de mere pe pagina următoare!