Îţi este dor de prăjitura minunată pe care o făcea bunica în copilărie şi după care suspini acum pentru că nu este raw. Am, din nou, o super veste pentru tine. Checul tău preferat se poate face fără unt, ulei, ouă, drojdie, foc. Ştiu că sună greu de crezut, dar chiar aşa este.
Ca şi ingrediente vei avea nevoie de: 2 linguriţe de făină de grâu 1 linguriţă de făină de migdale 2 linguriţe de făină de cânepă 2 linguriţe de miere 1 linguriţă de fulgi de cocos 1 teacă de vanilie cacao fructe uscate apă pentru omogenizare
Modul de preparare, aşa cum te-ai obişnuit ori de câte ori vorbim despre produsele preparate raw este simplu, simplu. Evident, toate ingredientele se pun în blender şi se mixează bine, bine.
Apoi, se întinde compoziţia pe o folie alimentară şi se încearcă rularea. După care se introduce la frigider. Se consumă după câteva ore.