Invata sa prepari niste frigarui delicioase cu legume pe gratar. Bune si pentru vegetarieni si pentru cine tine Postul Paştelui.
► Ingrediente
► 2 dovlecei
►2 ardei grași de culori diferite
►4 fire ceapă
►24 roșii mici
►o linguriță oregano
►o linguriță rozmarin
►ulei de măsline
►sare
Încearcă şi reţeta noastră de frigărui de pui cu rozmarin
► Preparare:
1. Se curăță toate legumele și se taie cuburi, rondele sau bucăți, în funcţie de prefeinţe.
2. Se pun toate legumele într-un vas de plastic, se presară cu ierburile aromate de la ingrediente și sare și se stropesc cu ulei de măsline din belșug.
3. Se dă vasul la frigider pentru două ore și apoi se înfig legumele pe bețișoare de lemn înmuiate în apă sau pe țepușe de metal.
4. Se coc legumele aproximativ 10 minute pe grătarul bine încins.