Minestrone cu găluşte din cartofi

.

Iată cum se prepară un minestrone delicios pentru 4 persoane. Nu durează decât o oră!
► 250 g morcovi
► 3 tulpini ţelină
► 1 pachet combinat de amestec de găluşte (jumătate cartofi cruzi, jumătate cartofi fierţi, pentru 8 găluşti)
► 3 linguriţe arpagic tocat
► sare & piper proaspăt măcinat
► 2 linguriţe ulei de măsline
► 2 crenguţe rozmarin
► 300 g bucheţele broccoli
► 50 g mazăre (îngheţată)
► 1,5 l supă de legume (instant sau făcută în casă)
► puţin parmezan ras

► Se curăţă şi se taie în felii subţiri morcovii şi ţelina. Se taie broccoli în bucăţi mai mici dacă este necesar.
► Se prepară amestecul de găluşte conform instrucţiunilor, amestecând şi 2 linguriţe de arpagic tocat şi se lasă să se umfle. Cu mâinile umede, se formează cca 24 de găluşte. Se fierb la foc mic, în apă sărată, 20 de minute.
► Se încinge uleiul într-o tigaie şi se călesc legumele (mai puţin mazărea). Se adaugă rozmarinul şi supa şi se dă în fiert cca 15 minute. După 5 minute se adaugă şi mazărea. Se pun găluştele scurse de apă şi restul de arpagic în supă, se repartizează în boluri şi se presară deasupra parmezan ras.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton